Ana SayfaDedikoduEce Erken'den Celal Mahmutyazıcıoğlu Hakkında Yeni Açıklama

İlgili Postlar

Ece Erken’den Celal Mahmutyazıcıoğlu Hakkında Yeni Açıklama

Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen ünlü sunucu Ece Erken geçtiğimiz hafta Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kardeşi tarafından tehdit edildiğini açıklamıştı. Ece Erken’den Celal Mahmutyazıcıoğlu hakkında yeni açıklama geldi. İşte ünlü sunucu Ece Erken’in o açıklaması;

Ece Erken’den Tehdit Açıklaması

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ardından miras kavgası yaşanıyor. Mahmutyazıcıoğlu’nun mirasıyla ilgili sorunlarla uğraşmak istemeyen Erken reddi miras yaptı yapmasına ama sorunlardan da kaçamadı.

Ünlü sunucu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıkladı ve sosyal medya üzerinden gelen mesajları tek tek ifşa etti.

Celal Mahmutyazıcıoğlu’na dava açacağını duyuran Ece Erken, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal’cik! Sedef’i Acarkent’in güvenliğine göndermişsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen KARDEŞİSİN mallarına çökmüşsün, katillerin peşine bir saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki! Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak! Ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok”

Ardından gelen tehditler üzerine ise şu açıklamayı yaptı;

“Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak’ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı Ece’de mi diye! Ya 500 bin vereyim de susun da Şafak’a bir dua edin! 40’ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın”

Ece Erken’den Celal Mahmutyazıcıoğlu Hakkında Yeni Açıklama

Ece Erken, eski kayınbiraderinin sahte imzayla sigortadan para almaya çalıştığını da öne sürdü ve ona şöyle seslendi:

Ben şubat ayında ilaçlarla dururken, Şafak’ın Kültür Hukuk ofisinde olan vekaletimi kullanıp sigortalara, savcılığa başvuruda bulundun mu? Vekaletim bulunan Mete Menekşe’nin imzasını taklit ederek sigortalardan para almaya çalıştın mı?

Avukat Mete Menekşe ise “Ece Erken adına 11.02.2022’de Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan müracaat tarafımdan yapılmadığı gibi, dilekçenin altındaki imza da şahsıma ait değildir. Konu hakkında gerekli şikâyet yapılacaktır” açıklamasını yaptı.

Ardından sosyal medyada bir açıklama daha yapan Ece Erken şu ifadeleri kullandı:

Avukatın imzasını taklit edecek kadar göz dönmesi. Hem de Şafak öldükten hemen sonra. Ne o sigortadan para almak maksat. Daha neler duyacağım bakalım, gerçekler tek tek çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler