Ana SayfaKimdirSinem Ergin Kimdir?

İlgili Postlar

Sinem Ergin Kimdir?

Bir çok dizi ve filmlerden tanıdığımız ünlü oyuncu Sinem Ergin Kimdir? Sinem Ergin ile ilgile tüm detaylar Sinem Ergin Kimdir? haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Sinem Ergin Aslen Nereli? Sinem Ergin Kaç Yaşında? Sinem Ergin Hangi Burç?

Sinem Ergin aslen İstanbulludur oyuncu şuan 31 yaşında olup burcu ise oğlaktır.

Sinem Ergin Kimdir?

Sinem Ergin 01.01.1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir aslen İstanbullu olan oyuncu Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden  mezunu olmuştur. Başarılı oyuncu Ezgi Karagöz ajansı ile çalışmaktadır. Kendisi gibi oyuncu olan Eşi ise Yunus Çakıroğlu dur Ünlü oyuncunun ismi ise tam olarak Sinem Ergin Çakıroğlu’dur.

Türyak ve Kent Tiyatrosu’nda eğitim alan oyuncu kendini geliştirerek İstanbul Devlet Tiyatrosunda Romantika ve Zalım Mahmut oyunlarında yer almayı başarmıştır.  Başarılı oyuncu Sinem Ergin Çakıroğlu!nun Televizyon ekranlarındaki profesyonel anlamda ilk projesi 2008 yılında yayına giren  “Görgüsüzler” dizisindeki Ayşe karakteri olmuştur. Fakat asıl tanınmasını sağlayan proje ise 2008-2011 yılları arasında 4 sezon yayınlanan “Akasya Durağı” dizisinde canlandırdığı Narin karakteri olmuştur. Dizinin 2,3 ve 4. sezonlarında yer alan oyuncu  Narin karakterini canlandırmıştır.

Daha sonraki projesi ise bir sinema filmi olan Sinem Ergin, 3 Aralık 2010 tarihinde vizyona giren “Memlekette Demokrasi Var” filminde Şazıment karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkmıştır Bunun yanı sıra 2013 yılında yayınlanan “Bizim Okul” dizisinde Gülsüm ve 2014 yılında yayınlanan “Küçük Ağa” dizisinin 1. sezonunda Deli Hüsniye karakterinde rol almıştır.

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve hafta sonu dizilerinden olan “Dostlar Mahallesi” projesinde rol almıştır. Dostlar Mahallesi dizisinde Kasap Zehra karakterini canlandırmıştır.

Son olarak ise Kanal D nin sevilen dizisi İkizler Memo Can da Sinem Ergin Çakıroğlu Asuman karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Sinem Ergin Çakıroğlu’nun Yer Aldığı Projeler :

  • 2008 – Görgüsüzler (Ayşe)
  • 2009/2011 – Akasya Durağı (Narin)
  • 2010 – Memlekette Demokrasi Var (Şazıment)
  • 2013 – Bizim Okul (Gülsüm)
  • 2014 – Küçük Ağa (Deli Hüsniye)
  • 2017 – Dostlar Mahallesi (Kasap Zehra)
  • 2018- İkizler Memo Can (Asuman)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler