Ana SayfaKimdirSinan Demirer kimdir?

İlgili Postlar

Sinan Demirer kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli sevilen dizide canlandırdığı Civciv karakteri ile dikkat çeken ünlü oyuncu Sinan Demirer kimdir? Sinan Demirer, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi eğitimleri aldı, hangi projelerde yer aldı? Sinan Demirer’in hayatına dair merak edilenler haberimizde…

Sinan Demirer, 27 Mart 1972 tarihinde Sivas’ın Şarkışla ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini Ankara’da gördü. Demirer, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan Sinan Demirer, Ankara Sanat Tiyatrosu, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, Ankara Devlet Tiyatrosu ve Eskişehir Şehir Tiyatrosu kadrosunda yer almasının yanı sıra, cezaevi mahkumlarına tiyatro dersi verdi.

Bazı televizyon dizilerinde de rol alan Sinan Demirer, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide rol aldı. Demirer, dizide Civciv karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu Sinan Demirer, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile izleyiciden tam not almayı başardı.

Sinan Demirer’in rol aldığı projeler:

– Yük

– Eski Hikaye

– Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan

– Kod Adı Reaksiyon

– Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler