Ana SayfaKimdirMustafa Vuran kimdir?

İlgili Postlar

Mustafa Vuran kimdir?

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Adnan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mustafa Vuran, dizideki rolünden sonra çok araştırılmaya başlandı. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Mustafa Vuran kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi projelerde yer aldı? Mustafa Vuran hakkında merak edilen her şeyi sizler için bir araya getirdik. Keyifli okumalar…

Mustafa Vuran, 26 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi. Ela gözleri ve kestane rengi saçları ile dikkat çeken yakışıklı oyuncu, 1.93 cm. boyunda ve 90 kg. ağırlığında. Vuran, oyunculuğa başlamadan önce Akademi 355’de oyunculuk eğitimi aldı.

Mustafa Vuran, voleybol, basketbol, futbol, yüzme, tenis, masa tenisi bisiklet sürme, buz pateni, bowling, scooter, squash yapmaktan hoşlanıyor.

Ünlü oyuncu Mustafa Vuran, ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde rol alarak yaşadı. Sonrasında, oyunculuk kariyerinde hız kesmeden devam eden Mustafa Vuran, şimdi ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Hızır Çakırbeyli’nin adamı ve Lütfiye karakterinin kocası rolüne hayat veriyor. Bu dizi ile kariyerinde büyük bir adım attı, yıldızı iyice parladı.

Oyunculuk kariyerinde emin adımlar ile ilerleyen genç oyuncu Mustafa Vuran, 2016 yılında da Funda Arar’ın klibinde oynadı.

Mustafa Vuran’ın rol aldığı projeler:

2012 – Kurtlar Vadisi

2013 – Osmanlı Tokadı

2014 – Arka Sokaklar

2015 – Kiraz Mevsimi

2015 – Gönül İşleri

2015 – Paramparça

2015 – Poyraz Karayel

2015 – Zengin Kız Fakir Oğlan

2015 – Hala daha – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler