Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSinan Çetin'in Oğlundan Cem Özer'i Şaşırtan Davet!

İlgili Postlar

Sinan Çetin’in Oğlundan Cem Özer’i Şaşırtan Davet!

Sinan Çetin’in oğlundan Cem Özer’i şaşırtan davet! Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin’den Cem Özer’e gelen teklif, bir hayli şaşırttı. Rafael Cem Çetin,  hem yapımcılığını yaptığı hem de başrolünde yer aldığı “New York in New York” filminin galasına Cem Özer’i davet etti. Ünlü oyuncu Cem Özer, filmin galasına katıldı mı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hastane Masraflarını Çatır Çatır Alacağım!

Sinan Çetin’in oğlundan Cem Özer’i şaşırtan davet!

Sinan Çetin’in oğlundan Cem Özer’i şaşırtan davet! Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in yıllar önce çektiği “Berlin in Berlin” filminden uyarlanan “New York in New York” filminin galası önceki akşam bir mekanda düzenlendi.

Filmin tüm oyuncuları gala gecesinde hazır bulunurken, Sinan Çetin rahatsız olduğunu söyleyerek geceye katılmadı.

Gecede tüm konuklar şıklıklarıyla göz kamaştırırken; Bennu Gerede, Oya Başar, Yusuf Güney ve Rüzgar Çetin dikkat çekti.

Filmin yapımcısı ve başrol oyuncusu Rafael Cemo Çetin’in, Berlin in Berlin filminin başrol oyuncusu Cem Özer’i arayıp geceye davet etmesi ise oldukça şaşırttı. “Yıllar önce babamın filminde oynadınız. Bu film onun devamı. Gelirseniz mutlu olurum.” diyerek Cem Özer’i davet eden Rafael Cemo Çetin; ünlü oyuncudan, “Cemo haberin var mı bilmiyorum. Ama ben babana dava açtım. Aramız kötü.” cevabını aldı.

Rafael Cemo Çetin’in, “Cem Abi ne olur gel, nasıl olsa babam gelmeyecek.” sözleri üzerine yine de geceye katılmayan Cem Özer, ekibi kutlamayı ihmal etmedi.

Sinan Çetin’in rahatsızlığını öne sürerek katılmadığı gecede filmin oyuncularından Ayla Algan, “Ben 80 yıldır konuşuyorum, artık gençler konuşsun.” diyerek sözü genç oyunculara bıraktı.

Rafael Cem Çetin - Rebekka Haas - Rüzgar Çetin
Rafael Cemo Çetin – Rebekka Haas – Rüzgar Çetin

Cem Özer Kimdir?

Hülya Avşar ile oyunculuğumu kıyaslamak çok yanlış olur

Berlin in Berlin filminde Hülya Avşar’ın oynadığı karakteri canlandıran oyuncu Mine Kılıç ise, “Hülya Avşar’la oyunculuğumu kıyaslamak çok yanlış olur. Benim için bu sahne üzerinden değerlendirebileceğim bir film değil. Ben senaryonun bütününe bakarım.” sözleriyle dikkat çekti.

Muammer Kolçak ve Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu New York in New York filminin başrollerini Rafael Cemo Çetin, Mine Kılıç, Ahmet Yıldırım ve Ayla Algan paylaştı.

Filmin yapımcısı Rafael Cemo Çetin, “Seyirci inşallah beğenir. Bu film için çok emek verdik.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler