Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'dan Samimi Açıklamalar!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Samimi Açıklamalar!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam sevgilisi güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile Maslak’ta görüntülenmişti. Sinan Akçıl, muhabirlerin “Burcu Hanım uzun süredir arkadaşınızdı, ilk adımı kim attı?” sorusuna “Burcu benim ilk ve son aşkım” diye cevap verdi. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl  çifti nişanlanacakları yönündeki sorulara yanıt vermemişti. Ancak ünlü şarkıcı Sinan Akçıl bugün katıldığı programda çarpıcı ve samimi açıklamalarda bulundu. Tüm merak ettiklerinizi haberimizde sizin için derledik…

Show Radyo’dan Mustafa Ceceli Açıklaması: Şuan İçin…

Mustafa Ceceli Kimdir?

“Ama gerçeği kimse bilmez.”

Anlarsın isimli şarkıya düet yapan Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli, Yasemin Şefik’in Best FM’de yayınlanan programına konuk oldu.Geçtiğimiz yaz magazin gündemine düşen eski eşi Sinem Gedik ile gerek boşanmaları gerek şarkıcı İntizar’ın ilişkisi hakkında yöneltilen soru üzerine Mustafa Ceceli, “Ne kadar üstümüze vazife olmayan konu varsa, o konuda konuşmaya bayılıyoruz. Ama gerçeği kimse bilmez. Bol keseden atanlara buradan bir selam vereyim. Desteksiz, delilsiz konuştukları için bunun bedeli hukuki olarak ağır olacak” dedi.

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli’den Klip

Sinan Akçıl kimdir?

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı evleniyor!

Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl katıldığı radyo programında güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile yeni başlayan ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu. Yasemin Şefik’in “Her ilişkinde çok mu aşık oluyorsun? Bu sefer evlilik var sanırım” yorumu üzerine yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl,  “Yasemin ilk kez burada açıklıyorum; evleniyorum. Çok mutluyum ve hiçbir ilişkimde ‘evleniyorum’ demedim. Ama bu sefer başka” karşılığını verdi. Meslektaşının flaş itirafı sonrası Mustafa Ceceli, “Nikahına beni çağır sevgilim diyecek 150 kişi tanıyorum” şeklinde espri yaptı. Esprinin üzerine çok gülerek devam eden programda Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli düet yaptıkları şarkıyı söyleyerek veda ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler