Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'a Eşinden Romantik Paylaşım

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’a Eşinden Romantik Paylaşım

Aşk ve Mavi dizisinde “Mavi” karakterine hayat vermiş olan oyuncu Burcu Kıratlı şarkıcı Sinan Akçıl ile 6 ay önce Amsterdam’da dünyaevine girmişti. Burcu Kıratlı romantik bir paylaşımla 6. aylarını kutladı.

Boşanacakları Konuşuluyordu!

Çiftin bir süredir boşanacakları konuşuluyordu. Ayrılık iddialarının ardından şarkıcı Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı’nın havuz başında verdiği bir pozuna, “İşte havuz problemi dedikleri bu. Havuz fark edilmiyor bile güzelliğinden” yorumunu yaparak dedikoduları yalanlamıştı.

Burcu Kıratlı Kimdir?

“6. Ayımız Kutlu Olsun Sevgilim”

Burcu Kıratlı Sinan Akçıl ile 6. ayını sosyal medya hesabında romantik sözlerle kutladı. işte o sözler: Ruh eşim’, ‘kaderim’ dedik birbirimize… Aşkınla, sabrınla, enerjinle, biz olabilme gücünle harika bir koca, mükemmel bir eş oldun. Ve her gün üstüne koyarak olmaya devam ediyorsun. Asıl zor zamanlarda insanlar tanır ya birbirini ve gerçek duygu asıl o zaman çıkar ya ortaya… Bir kez daha ‘İyi ki seni seçmişim’ dedim… ‘İyi ki benim kocamsın’ dedim… Benim bütün inatçılığıma ve asiliğime rağmen beni dinginleştirdin. Şimdi seninleyken ben daha çocuk, daha kadın oluyorum. Birlikte tek kişi olmak, aile olmak, gülmek, ‘Goy Goy’ yapmak, dertleşmek… Bir ömür… 6. ayımız kutlu olsun sevgilim, kocam…

Burcu Kıratlı’nın Fotoğraf Olay Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler