Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl Çok Kızdı

İlgili Postlar

Sinan Akçıl Çok Kızdı

Sinan Akçıl Çok Kızdı

Şarkıcı Sinan Akçıl, 15 Temmuz  şehitleriyle dalga geçen bir tweet atan Miss Turkey birincisi Itır Esen’e tepki gösterdi. Akçıl, “Bu bir güzellik yarışmasıydı, çirkinlik değil. Bu kişinin tacını geri alanları kutluyorum” dedi

Miss Turkey  yarışmasının bu yılki birincisi Itır Esen’in, 15 Temmuz   şehitleriyle ilgili skandal paylaşımına Sinan Akçıl  da tepki gösterdi. Ünlü müzisyen, önceki gün Instagram da paylaştığı notta Esen’in tacını geri alan yetkilileri tebrik etti.

Akçıl, şu ifadeleri kullandı: “Hayatımda çok güzel gördüm de, saygısız veya şımarık hiçbirini yakınımda bile tutmadım. 15 Temmuz konusunda şehitlerimizle dalga geçen bir kişinin tacını geri alan organizasyonu öncelikle bir Türk genci olarak kutluyorum. Bu, güzellik yarışmasıydı, çirkinlik değil.”

Türk sinemasının ünlü ismi Itır Esen’in yeğeni olan 18 yaşındaki Esen, darbe girişiminin yıldönümünde şu tweet’i atmıştı: “15 Temmuz Şehitler Günü’nü kutlamak adına sabahına regl oldum. Günü, şehitlerimizin kanlarını temsilen kanayarak kutluyorum.” Gelen tepkiler üzerine önce hesabını askıya alan Esen, daha sonra bir özür açıklaması yapmıştı. Ancak bu tacını kaybetmesine engel olmadı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler