Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ’dan Kızına Not

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan Kızına Not

Pınar Altuğ’dan Kızına Not

Ekranlara geri dönen Pınar Altuğ sosyal medya hesabından 8 yaşındaki kızı Su’ya ‘Kızıma not’ mesajıyla bir metin paylaştı. İşte Pınar Altuğ’un kızı Su’ya notu…

Pınar Altuğ, kız çocuğu olan anne babalara hitaben yazılmış bir metni sosyal medya hesabından paylaştı. Pınar Altuğ’dan kızı Su için, ‘Kızıma not’ mesajıyla yaptığı paylaşım çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İşte o mesaj;

“Kızlarına söyleyin! Mutsuz oldukları yerde durmasınlar.Değer görmedikleri zaman kendileri için şüpheye düşmesinler.Boyun eğmeyi,sessiz olmayı, istenince olup,istenmeyince kenarda durmayı, kalabalığa göz yummayı, yalana bahane aramayı sevilmeye koşul sanmasınlar. Olmuyorsa zorlamasınlar. Ne güzel,ne kıymetli olduklarını unutmasınlar. Kız çocuklarınızı bırakın,pırıl pırıl parlasınlar…”

Ünlü oyuncu daha önce de kızına uyguladığı yasakları sıralamıştı. İşte o yasaklar;

“Su’nun henüz kulakları delik değil. Anne ve babası olarak uzun süre daha buna izin vermeyeceğiz.”

“Makyaj da yasak. Çocuklar için üretilmiş içinde kozmetik olmayan malzemelerle evde makyaj yapıyor ama dışarı çıkmak yasak. Evde eğlenmek için makyaj yapılabilir, sokakta makyajla gezmek için çok erken. Daha 7 yaşında…Biz katıyız bu konularda. Bana göre her şey yaşında yapılmalı.”,

“Tırnağıma ilk parlatıcıyı 14 yaşında sürdüm. Eksilmedim. Şimdi istediğim renk ojeyi sürüyorum. İstediğim gibi makyaj yapıyorum. Kulağımda 4 tane delik de var ama her şey yaşında güzel. Ben öyle gördüm, kızımı da öyle yetiştiriyorum. Çocuk çocuk gibi yaşamalı.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler