Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl Burcu Kıratlı'ya eşek hediye etti

İlgili Postlar

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’ya eşek hediye etti

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’ya eşek hediye etti… Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’dan, başarılı oyuncu Burcu Kıratlı’ya ilginç hediye. Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’ya eşek hediye etti. Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’ya neden bu hediyeyi aldı? Olayın detayları tahmin ettiğiniz gibi değil. Detaylar için haberimize göz atınız…

Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavgasını ayırmasalardı…

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ve ailesi ile birlikte yemekte

Ünlü pop şarkıcısı Sinan Akçıl, önceki gün oyuncu Burcu Kıratlı, Kıratlı’nın babası ve annesi Kenan-Gül Erçetingöz ile birlikte İstanbul’daki Aqua Florya Meos Balık’ta bir araya geldi.

Sinan Akçıl kimdir?

Basın mensuplarına birlikte poz verdiler

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ile ailesi, bir fuardan çıkıp birlikte yemeğe geldiklerini ifade ettiler. Ünlü isimler, mekan çıkışında kendilerini görüntülemek isteyen  basın mensuplarına hep birlikte poz verdiler. Fotoğrafta, Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ve Kenan – Gül Erçetingöz çifti, kareye mekan sahibi yakın arkadaşları olan Mehmet Fener birlikte yer aldı.

Burcu Kıratlı Kimdir?

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’ya eşek hediye etti

Mekan çıkışında görüntülenen Burcu Kıratlı’nın elinde bir çizgi film karakteri olan peluş oyuncak eşek olduğu dikkat çekti. Elindeki oyuncak eşek sorulan güzel oyuncu Burcu Kıratlı, “Sinan az önce hediye aldı.” diyerek durumu açıkladı.

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'ya eşek
Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’ya eşek

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’ya eşek hediye etti… Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’dan, başarılı oyuncu Burcu Kıratlı’ya ilginç hediye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler