Ana SayfaDedikoduSimge Sağın'dan Sektör Hakkında Açıklamalar

İlgili Postlar

Simge Sağın’dan Sektör Hakkında Açıklamalar

Özgür Aras’ın, Kral Pop Radyo’da her pazar yayınlanan “Özgür Aras’la Baş Başa” programının konuğu Simge Sağın oldu. Birçok hit şarkıya imza atan güzel popçu, kariyeri ve müzik sektörüne dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken, “Türk Pop Müziği öldü mü?”, “Kıskandığın ve kaçırdığın bir şarkı oldu mu?” sorularını da yanıtladı. Simge Sağın’dan sektör hakkında açıklamalar.

Simge Sağın’dan Sektör Hakkında Açıklamalar

Simge Sağın, Özgür Aras’la bir araya gelerek, samimi açıklamalarda bulundu. 41 yaşındaki ünlü isim, şarkı seçimlerinde bir sırrı olup olmadığının sorulması üzerine, “Şarkıları iyi kokladığımı düşünüyorum, hissediyorum. Kalbimin sesini dinlemem bence benim sırrım” ifafelerini kullandı.

“İyi Zamanlarmış”

Konservatuar yıllarından beri 15 senenin üzerinde şarkı söylediğini belirten Simge, bu süreçte hiç pes ettiği zamanlar olup olmadığını da Özgür Aras’a anlattı. Simge; “Dönem dönem oldu. Çok eski dönemleri hatırlıyorum, pes ettiğim dönemler deyince onlar aklıma geliyor. Ama tabii ki pes etmenin ve bütün bu yaşanılan her şeyin, benim başarı yolumdaki bütün taşları üst üste koydurup beni yukarıya çeken bir şey olduğunu da anladım. O yüzden şimdi iyi zamanlarmış diyebiliyorum, geriye dönüp baktığımda” diye konuştu.

“Korkması Gerektiğine İnanıyorum”

Simge, müzik kariyerine başladığı dönemlerde herkes tarafından sevilen ve tanınan kadın bir sanatçının önünü kesmeye çalıştığını da açıkladı:

Bunu zaten hep söyledim, yakın çevrem bilir. Çok ünlü, bilinen, piyasada tanınmış, herkesin de çok sevdiği bir hanımefendi yıllarca önümü kesti; kesmeye çalıştı… Ama şunu da gördüm hayatı yaşarken; bir gerçeklik varsa, gerçekten başarılıysanız kimse buna daha fazla engel koyamıyor. Uzun bir zaman, benim başarısız olduğum döneme denk gelen dönemde yapacağını yaptı hanımefendi… Ama sonrasında da benimle yakın arkadaş olmayı tercih etti. Ve bunu herkese yapıyordu zaten, bana da aynı şekilde davrandı. Ne zaman korktu, o zaman yakın olmak istedi. Korkusunu anladım ve çok haklı buldum. Ve onun daha da korkması gerektiğine inanıyorum. Korktuğu başına geldi ve ben başarılı oldum çünkü.

 “Hem Oynatan, Hem Ağlatan Kadın”

Şarkıcı, “Slow şarkıların mı yoksa hareketli şarkıların mı yorumcususun?” sorusunu, “Aslında iki tarafta da patlamış şarkılara ekibimle birlikte imza attık. Serdar Ortaç ekolü bir cümledir; ‘Hem ağlatacaksın, hem oynatacaksın’ der kendisi. Ben de onu çok örnek aldım. Şansım yaver gitti. Genelde şey diyebilirler, çoğunlukla daha slow şarkılar söyleyen kadın gibi algılanıyor olabilirim. Ama aynı zamanda da oynattığım için hem oynatan hem ağlatan kadın diyebilirim kendime” şeklinde cevapladı.

“Albüm Yapmak İstiyorum”

Ünlü isim, “Albüm yapmayı mı yoksa single yapmayı mı tercih edersin?” sorusuna, “Albüm” cevabını verdi:

Kesinlikle bir şarkıcıysanız ve bu mesleği yapıyorsanız işinizin getirisi olarak albüm yapmak gerektiğine inanıyorum. İlk albümü 2011 yılında ‘Yeni Çıktı’ etiketiyle gördüler ve dinlediler. Arkasından çok uzun yıllar tekli çalışmalar yaptım. Çünkü onların tek çıkmasını istiyordum, hepsi tek başına birer hitti… Benim kariyerime de çok güzel hizmet ettiler. Ama şimdi bundan sonra yapmak istediğim şey bol bol, en az sekiz şarkıdan oluşan albümler yapmak. Devamında da küçük aralıklarla da single’lar yapmak. İnşallah seneye tekrar dinleyicilerimin karşısında olacağım diye düşünüyorum.

Simge Sağın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler