Ana SayfaÜnlülerSimge Sağın dört yıllık aşkını noktaladı! İşte ilk açıklama...

İlgili Postlar

Simge Sağın dört yıllık aşkını noktaladı! İşte ilk açıklama…

Simge Sağın dört yıllık aşkını noktaladı! İşte ilk açıklama… Ünlü şarkıcı Simge Sağın, dört yıldır aşk yaşadığı Ozan Bayraşa ile yollarını ayırdı. Dört yıllık aşk bitti. Simge Sağın ve Ozan Bayraşa çifti neden ayrıldı? Herkes evlilik haberi beklerken ayrılık haberi şoke etti. Detaylar haberimizde…

Simge Sağın şarkılarını küçük yavru köpek için söyledi

Simge Sağın sevgilisinden ayrıldı

Güçlü sesi ve sahne performansı ile dikkat çeken güzel şarkıcı Simge Sağın, dört yıldır Ozan Bayraşa ile aşk yaşıyordu. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten evlilik haberi bekleniyordu. Ancak, hiç de beklenilen gibi olmadı.

Simge Sağın kimdir?

Simge Sağın ve Ozan Bayraşa eden ayrıldı?

Simge Sağın ve dört yıllık sevgilisi Ozan Bayraşa’nın ayrılık haberleri geldi. Sağın, dedikoduların ardından ayrılık hakkında açıklama yaptı. Ayrılık haberlerini doğrulayan Simge Sağın, “Tükendiği için bitti. Ozan’la 4 yıllık çok güzel bir ilişki yaşadık fakat dostluk çerçevesinde ilişkimizi sonlandırma kararı aldık. İkimizde yorulduk ve medeni bir şekilde ayrıldık. Ayrılalı 1 hafta 10 gün kadar oldu. Spor yapmaya ve enerjimi sağlığıma, işime harcamaya çalışıyorum.” diye konuştu.

İyi olmasını istiyorum

Ayrıldığı sevgilisi Ozan Bayraşa’ya mutluluklar dileyen Simge Sağın, “Herkes iyi olsun istiyorum, Ozan’ın da iyi olmasını istiyorum.” dedi.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, en son verdiği bir konserde yavru köpeğe işkence yapılarak öldürülmesi ile ilgili konuşması ve şarkılarını yavru köpek için seslendireceğini söylemesi ile gündeme gelmişti. Duyarlı davranışı ile takdir kazanan Simge Sağın, “Bugün bu ülkede yaşamak istemiyorum. Gördüğümüz şeyleri tekrar görmek istemiyorum. Tüm şarkılarımı yavru köpek için söyleyeceğim. Gerçekten inanamıyorum. Bütün şarkılarımı onun için söyleyebilirim bu gece. Çünkü o bir bebekti ve insanlar onu katletti. Bence ilk olarak ona güzel bir alkış gönderelim. Şimdi eğlenmek zorundayız maalesef, ama inanın çok üzülüyorum.” diye konuşmuştu. Gece boyu birbirinden güzel ve en sevilen şarkılarını müthiş bir performans ile sergileyen genç şarkıcı Simge Sağın, adeta katledilen ve acı dolu bir ölüme terk edilen yavru köpek hakkında yaptığı konuşma ile alkış yağmuruna tutulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler