Ana SayfaÜnlülerŞilan Makal'ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

İlgili Postlar

Şilan Makal’ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

 

Sabırsızlıkla bebeğini kucağına almayı bekleyen Şilan Makal’ın bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu konuşulmaktaydı.

Sonunda Açıkladı!

Ünlü oyuncu bebeğinin cinsiyetini sonunda açıkladı! Bir önceki gün cinsiyet düzenleme partisi düzenleyen Şilan Makal, sosyal medyadan “Sürpriz” yazdı. Makal, bir oğlu olacağının müjdesini verdi.

Şilan Makal ile Şener Özbayraklı evlendi - Magazin haberleri | Fiskos  Haberleri

Bilindiği üzere oyuncu Şilan Makal ve futbolcu Şener Özbayraklı geçtiğimiz yıl mayıs ayında dünya evine girmişlerdi. Mutlu bir evlilikleri olan ikilinin bebeklerine kavuşmak için geri sayımı başladı.

Büyük Sürpriz!

9 aylık hamile olan Şilan Makal, heyecanla bebeğini kucağına almayı bekliyor. Bir süredir oyuncunun kızı olacağı konuşuluyordu. Bebeğine sabırsızlıkla kavuşmayı bekleyen Makal, kısa süre önce bir sürprizle karşılaştı.

Cinsiyet Partisinde Şok!

Ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir cinsiyet partisi düzenledi. Bir oğlu olacağını öğrenen ünlü oyuncu şaşkınlığını gizleyemedi.  28 yaşındaki genç oyuncu bu haberi Instagram hesabından “sürpriz” yazarak paylaştı. Şilan Makal’ın bebeğinin cinsiyetini paylaştığı gönderi 20 binden fazla beğeni aldı.

SÜRPRİZ

Özel Hayatını Paylaşmayı Sevmiyor 

Özel hayatını paylaşmayan ünlü oyuncu sosyal medyadan özel hayatına ilişkin nadir gönderiler paylaşıyor. Şilan Makal ile futbolcu eşi Şener Özbayraklı balayına gecikmeli çıktı -  Takvim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler