Ana SayfaÜnlülerKibariye Sahnede Uçuşan Eteği Yüzünden Sıkıntı Yaşadı!

İlgili Postlar

Kibariye Sahnede Uçuşan Eteği Yüzünden Sıkıntı Yaşadı!

Eşi uyardı diye beline masa örtüsü taktı!

Kuşadası’nda sahne alırken, konser sırasında elbisesinin eteğinin havalanması yüzünden eşi Ali Küçükbalçık’tan uyarı aldı. Sanatçının bu uyarı üzerine beline masa örtüsü bağlaması, sosyal medyada tepki topladı. Kibariye eşi Ali Küçükbalçık uyardı diye beline masa örtüsü taktı! Sosyal  medya bombaladı! - Internet Haber

Eşinin uyarısı büyük tepkiye neden oldu!

Kuşadası’nda bir otelde sahne alan Kibariye rüzgar nedeniyle bazı sıkıntılı zamanlar yaşadı. Rüzgar nedeniyle elbisesinin havaya kalkması yüzünden eşi tarafından uyarılan ünlü sanatçı, aldığı uyarı yüzünden değişik bir yönteme başvurmak zorunda kaldı. Ünlü sanatçının eşi Ali Küçükbalçık bu durum üzerine eşinin beline masa örtüsü bağlattı. Ali Küçükbalçık’ın bu hareketi sosyal medya üzerinden birçok eleştiri aldı. Kibariye’nin eşinin uyarısı üzerine böyle bir şey yapması sosyal medyada büyük bir eleştiri konusu oldu.Kibariye'nin sahnede eteği uçuştu, zor anlar yaşadı! Eşi Ali Küçükbalçık  bakın nasıl müdahale etti

Çapkın eş eleştiri yağmuruna tutuldu

Birçok takipçi eşi tarafından çok kez aldatılan Kibariye’ye “Seni aldatan bir adam için bu hareket değer mi?” yorumunda bulundular. Kibariye’nin bu hareketine birçok yorum gelirken, bazı yorumlarda eş Ali Küçükbalçık’ın davranış sorunu olduğu yazıyordu.

O yorumlardan bazıları:

 

Yorumlara cevap gecikmedi!

Kibariye “Bize ne kadar gurursuz derlerse desinler, biz karı koca evde hallediyoruz. Kocam beni çok seviyor. Eminim, son kararım. Ben ciddi olmayan bir şeyi kafaya takmam. Biz iyiyiz evde. Kimse için yuvamı dağıtmam ben. Çok laf çıktı benim hakkımda. “Bu kız ne kadar gurursuz” dediler, desinler. ” yorumunda bulundu ardından devam ederek: “Allah diyor ki erkeğinize sabırlı olun, erkeğinize hürmet edin. Ben kendi adıma konuşuyorum. Kimse yanlış anlamasın. Ben hürmetkarım bizi annemiz böyle yetiştirdi. Herkes kendine baksın sonra herkes herkesi eleştirsin. Herkes mutlu olsun” şeklinde konuştu. Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık boşanıyor mu?

Defalarca Affetti!

Ünlü şarkıcı defalarca aldatılmıştı, aldatılma haberlerine sürekli karşı gelerek eşini sevdiğini, evliliğini bozmayacağını dile getirmişti. Kibariye daha önce de eşini korumuştu. Otelde bir kadın ile el ele görüntülenen eşi için “Bana orijinal delil lazım, gözümle görmeden inanmam” demişti.  Kibariye otelde görüntülenen eşi için “Gözümle görmeden inanmam, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem, gözümle görürsem, öyle inanırım” demişti. Geçmiş zamanlarda da bu tarz açıklamalarda bulunan Kibariye, sevenlerinden ve takipçilerinden birçok eleştiriye maruz kalıyor. Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kulüpten atıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler