Ana SayfaÜnlülerSıla, Duruşma Sonrası Sessizliğini Bozdu!

İlgili Postlar

Sıla, Duruşma Sonrası Sessizliğini Bozdu!

Sıla, duruşma sonrası sessizliğini bozdu! Ünlü şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip şikayetçi olması geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu. Oyuncu Ahmet Kural’ın “hakaret, tehdit ve kasten yaralama” suçlarıyla yargılandığı davanın ilk duruşması geçtiğimiz hafta görüldü. Olaydan 5 ay sonra ilk defa geçen hafta mahkeme salonunda Kural ile karşılaşan Sıla, duruşma sonrası sessizliğini ilk defa bozdu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Sıla’ya Mahkeme Sonrası Gelen Anlam Yüklü Hediye!

Sıla, duruşma sonrası sessizliğini bozdu!

Sıla, duruşma sonrası sessizliğini bozdu! Geçtiğimiz Kasım ayında ünlü şarkıcı Sıla’nın, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip şikayetçi olmasının ardından ilk duruşma geçtiğimiz hafta görüldü.

“Hakaret, tehdit ve kasten yaralama” suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu Ahmet Kural, duruşmada yaptığı savunmasında kullandığı şu sözlerle dikkat çekmişti:

“Evde 3-5 saat daha içtikten sonra içimde olan şüpheden dolayı aynı soruyu sormakta ısrar ettim. Bana, ‘Evet senin canını yakmak istedim’ diyerek o kişiyle birlikte olduğunu söyledi. O anda hayal kırıklığına uğradım ve derhal evden gitmesini istedim. Şoförümü aradım. Elimden tuttu, bileklerimi kavradı. Bileklerimi kurtarmak için kendimi çektim. O esnada ben yalvarıyorum, ‘git diye’ bağırıyorum. Kendisi de ‘Yapma Ahmet ne olur konuşalım’ diye bağırdı. Bu süre içerisinde iddianamedeki sözleri söylemedim, kendisine vurmadım. Sonrasında da Sıla şoförünü aradı, gelip gelmedi mi bilmiyorum. 15 dakika süren tartışmanın sonunda kendisi dışarı çıktı. ‘Seni bitireceğim Ahmet Kural şeklinde sözler söyledi. Suçlamaları kabul etmiyorum, beraatimi istiyorum.”

Mahkeme heyetinin tarafları dinlemesinin ardından duruşma 22 Nisan’a ertelenirken ünlü şarkıcı Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Adalete duyduğum güvenin arttığı bir sabahtı. Salt kendim değil, tüm şiddet gören kadınların adına arkasında durduğum davama gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Ancak sanık ve avukatlarının mahkemede konuşulan doğruları basın önünde bükmesini de yadırgadığımı belirtmeliyim. Yine! Yargının vereceği kararı saygıyla bekliyorum” demişti.

Ünlü şarkıcı, duruşma sonrası sessizliğini bozdu.
Ünlü şarkıcı, duruşma sonrası sessizliğini bozdu.

Sıla kimdir?

Beni hiçbirşeyi şaşırtmadı

Ahmet Kural – Sıla arasında yaşanan şiddet olayının ilk duruşmasının 22 Nisan’a ertelenmesinin ardından ilk kez görüntülenen Sıla, sessizliğini bozdu.

Nilantaşı’nda bir süpermarket çıkışında görüntülenen ünlü şarkıcı, magazin muhabirlerinin mahkeme sonucunu sormasına verdiği yanıtla dikkat çekti.

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorusunu ayaüstü yanıtlayan Sıla Gençoğlu, “Beni hiçbir şey şaşırtmadı, her şey yalan dolan” ifadesini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler