Ana SayfaÜnlülerSıcak gelişme: Coşkun Göğen'in kızından kötü haber!

İlgili Postlar

Sıcak gelişme: Coşkun Göğen’in kızından kötü haber!

Sıcak gelişme: Coşkun Göğen’in kızından kötü haber! Türk sinemasının ‘Tecavüzcü Coşkun olarak anılan usta oyuncusu Coşkun Göğen kızını kaybetti. Coşkun Göğen, evlat acısı yaşadı. Coşkun Göğen’in kızı neden vefat etti? Cenaze töreni ne zaman, nerede yapılacak? Detaylar haberimizde…

Coşkun Göğen kimdir?

Tecavüzcü Coşkun’un kızı vefat etti

Yeşilçam’da ‘Tecavüzcü Coşkun’ olarak tanınan usta oyuncu Coşkun Göğen’in kızından kahreden haber geldi. Coşkun Göğen’ın kızı vefat etti. Coşkun Göğen’in Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yönetici pozisyonunda çalışan 36 yaşındaki kızı Dünya Göğen, genç yaşta yaşamını yitirdi.

Coşkun Göğen’in kızı Dünya Göğen neden öldü?

Usta oyuncu Coşkun Göğen’in kızı Dünya Göğen, yaklaşık bir buçuk yıldır kanser hastalığı ile mücadele ediyordu. Son zamanlarda İstanbul’da İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Dünya Göğen’in, bu amansız hastalıkla daha fazla mücadele edecek gücü kalmadı. Verdiği yaşam savaşına yenik düşen Dünya Göğen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Coşkun Göğen evlat acısı yaşadı

Dünya Göğen’in acı haberini, ses sanatçısı Engin Evin verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Evin, paylaşımında “Canım Coşkun’umun biricik kızı Dünya’mızı kaybetmemizin üzüntüsü içindeyiz. Coşkun’um başın sağ olsun, sana ve geride kalanlara sabırlar dilerim.” şeklinde ifadeler ile üzüntüsünü dile getirdi.

Dünya Göğen’in cenaze töreni ne zaman, nerede?

Usta oyuncu Coşkun Göğen’in kızı Dünya Göğen’in cenazesi, İstanbul’dan Antalya’ya getirilerek son yolculuğuna uğurlanacak ve toprağa verilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler