Ana SayfaÜnlülerSibel Tüzün; O Tıklanmalar Gerçek Değil!

İlgili Postlar

Sibel Tüzün; O Tıklanmalar Gerçek Değil!

Bir dergi röportajı için gazeteci ile bir araya gelen Sibel Tüzün çeşitli açıklamalarda bulundu ve Youtube’da ki o tıklanmalar gerçek değil ifadelerini kullanarak oldukça ilgi çekti.

Sibel Tüzün Kimdir?

Sibel Tüzün; O Tıklanmalar Gerçek Değil!

Gazetecilerin hit şarkı çıkarmakla ilgili sorduğu sorulara karşılık cevap veren Tüzün; şimdiki tık sayıları inanmadığını söyledi. Benim tek meselem şarkımın tutması değil asıl sebebim iyi şarkı yapmak sözlerini dile getirdi. ”10 Milyon 20 Milyon izlenmelere ve tıklanmalara  reel olarak ulaşılıyorsa bu tabiki hoş birşeydir ama eğer bu gerçek bir tıklanma değilse şayet ben öyle düşünüyorum bu kişinin kendisini eğlendirmesinden başka birşey değildir” sözlerinide açıklamalarına etkileyerek devam etti.

Ajda Kedileri Sever, Nükhet Çok Disiplindir…

Sibel Tüzün

Gazeteci İsmail Gökgez ile bir araya Sibel Tüzün gazetecinin hayranı olduğu Ajda Pekkan sorusuna yönelik daha önce albümünde bulundum, sahnede de beraber çalıştık, gördüğüm kadarıyla çok titiz ve disiplinli aynı zamanda Nükhet Duru’da öyledir. Sahnede oldukça iyiler, Ajda Pekkan ve Nükhet Duru’nun sahnesi çoğu sanatçı için ders niteliğindedir. Ajda Hanım çok düzenli ve özenlidir, kedileri çok sever Nükhet Duru’da sahnede fazlasıyla disiplindir bu insanlardan öğrenilecek çok şey var diyerek sözlerini noktalandırmış oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler