Ana SayfaKimdirSibel Turnagöl Kimdir?

İlgili Postlar

Sibel Turnagöl Kimdir?

Ünlü oyuncu Sibel Turnagöl Kimdir? Sibel Turnagöl Nerede Doğdu? Sibel Turnagöl Aslen Nereli? Sibel Turnagöl Hangi Burç? Sibel Turnagöl’ün Evlilikleri Kimlerle? Sibel Turnagöl’ün Oynadığı Film Ve Diziler Hangileri? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Sibel Turnagöl Nerede Doğdu? Sibel Turnagöl Aslen Nereli? Sibel Turnagül Hangi Burç?

28 Şubat 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. Sibel Turnagöl Aslen İstanbulludur. Sibel Turnagöl Balık Burcudur.

Sibel Turnagöl Kimdir?

16 yaşında mankenliğe başlayan Sibel Turnagöl hemen ardından mankenler kraliçesi seçilerek gündemde yer almaya başlamıştır. Öncelikle küçük reklam filmlerinde kendini göstermeyi başaran Sibel Turnagöl, ilk oyunculuk deneyimini ise Sen Türkülerini Söyle filminde Kadir İnanır’la birlikte sağlamıştır. Zaman içinde bir çok dizi ve sinema projesinde rol almayı başaran oyuncu, başarılı performansı ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Sibel Turnagöl, Yanı sıra program sunuculuğu ve şarkıcılıkta yapmıştır. ‘Can Bu’ adlı albümünde birçok sanatçının şarkısını derlemiştir.

1999-2000 yılında TGRT’de pazar günleri Sinan Özen’le birlikte Sinan Özen & Sibel Turnagöl Show adını verdiği eğlence formatında kuşak programı yaptı. 2006 yılında Star TV’de hafta içi her gün Kardelen programını sundu. 2007-2009 yıllarında yine Star’a Keyf-i Sibel programlarını yaptı. 2010 yılında Kanal Türk’te hafta içi her gün Sibel Alem programını sundu. Sibel Turnagöl Şişli’de Moda Evi’ni işletmektedir.

Sibel Turnagöl’ün Evlilikleri:

92 yılında Sadri Alışık’ın oğlu Kerem Alışık ile evlendi. Sibel Turnagöl bu evliliğinden Sadri adında bir erkek çocuğa sahiptir.

2. eşi işadamı Mehmet Çelik’le 2012 yılında yapmıştır.

Sibel Turnagöl’ün Oynadığı Film Ve Diziler:

Asla Unutma,

Komik – i Şehir

Camdan Pabuçlar

Günah

Muhteris Ruhlar

Şu Bizim Ev Var ya

Abuzer Kadayıf

Kanayan Yara

Üç kişilik Dünya

Telaş

Kanayan Bosna

Senin İçin Bir kadeh

Bir Yanımız Bahar Bahçe

Yasemin

Sır

Adem ile Havva

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler