Ana SayfaKimdirRuveyda Öksüz Kimdir?

İlgili Postlar

Ruveyda Öksüz Kimdir?

Miss Turkey 2013’te birinciliği olan ve dizilerin güzel yüzü Ruveyda Öksüz Kimdir? Oyuncu Ruveyda Öksüz aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Güzel oyuncunun burcu nedir ve yer aldığı projeler nelerdir? Ruveyda Öksüz hakkında merak ettiğiniz tüm bilinmeyenleri Kimdir Haberimizde bulabilirsiniz, İşte Ruveyda Öksüz..


Bugün Doğan Ünlüler

Ruveyda Öksüz Nerede Doğdu? Ruveyda Öksüz Aslen Nereli?

Ruveyda Öksüz Hangi Burç? Ruveyda Öksüz Kaç Yaşında?

Ruveyda Öksüz, 24 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünya ya gelmiştir.Aslen Rize’li olan güzel oyuncu  Ruveyda Öksüz, İkizler burcudur ve şu an 24 yaşında başarılı bir oyuncudur.

Ruveyda Öksüz Kimdir?

Ailenin 4 çocuğundan biri olan Ruveyda Öksüz, halen İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay bilimleri öğrencisidir. 2013 tarihinde Miss Turkey’de Türkiye’yi temsil eden Türkiye güzeli seçilen Ruveyda Öksüz ve Türkiye’yi Miss World 2013’te Endenozya’nın Bali Adası’nda düzenlenen güzellik yarışmada temsil etti. Dereceye alamayan Ruveyda Öksüz, 2013 yılından buyana pek çok defilede aktif olarak görev aldı. Son zamanlarda güzelliği ile dizilerde boy gösteren Ruveyda Öksüz aynı zamanda yetenekli bir oyuncumuzdur.

Yıldız oyuncumuza Ruveyda Öksüz’e  bundan sonraki projelerinde de Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılar devamını dileriz..

Ruveyda Öksüz Yer Aldığı Diziler;

  • Sen Benimsin- Nağme karakteri
  • Ezra – Ezra Karakteri
  • Cesur Yürek – Berrin Karakteri
  • Vurgun (2019) – Yeliz Karakteri
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler