Ana SayfaDizilerShow TV'nin iddialı dizisi final yapıyor! Hayranları çok üzülecek!

İlgili Postlar

Show TV’nin iddialı dizisi final yapıyor! Hayranları çok üzülecek!

Show TV’nin yaz dönemindeki en iddialı dizilerinden birisi olan Darısı Başımıza için sürpriz bir karar alındı. Darısı Başımıza final yapıyor!

Show TV’de geçtiğimiz ay itibari ile yayın hayatına başlayan Darısı Başımıza için sürpriz bir karar alındı. Henüz 4 bölüm ile ekranlara gelmesine rağmen beklentilerin altında kalan dizinin yayın hayatına son vermesine karar verilirken bugün yayınlanan Darısı Başımıza yeni fragmanı ile birlikte dizinin final yapacağı duyuruldu.

Darısı Başımıza 5. bölüm fragmanı

Darısı Başımıza 5. bölüm fragmanı final oldu!

Darısı Başımıza için yayınlanan son bölüm sonrasında tüm izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak ederken, yeni bölüm fragmanını bekliyordu. Darısı Başımıza için yayınlanan yeni bölüm fragmanında yer alna küçük bir detay kısa süre içerisinde dikkat çekti. Darısı Başımıza 5. bölüm fragmanı final fragmanı olarak izleyicilere aktarılırken, bu gelişme ile birlikte dizinin final yapacağı da kesinleşmiş oldu.

Bu yaz döneminde ilk olarak ekranlardan alınan dizilerden birisi Kocaman Ailem olurken bu dizinin ardından Darısı Başımıza da reytinge yenilmiş oldu.

Yaz dizileri tutturamadı!

Darısı Başımıza ile birlikte başlayan yaprak dökümünün devam edeceği düşünülüyor. Zira dizilerle ilgili genle son bilgilerde reytinglerin istenen düzeyde olmadığı ifade edilirken yeni final haberlerinin de her an gelebileceği konuşuluyor. Final yapması beklenen dizilerden bir diğeri ise Kalbimin Sultanı.

Kalbimin Sultanı final yapabilir!

Darısı Başımıza hayal kırıklığı oldu!

Ozan Dolunay ve Elif Doğan’ın başrolünde ekranlara gelen dizide, iki ismin imkansız aşkı konu ediniliyordu. Dizinin yayına başlamadan önce yapılan tanıtımlarda iki ismin popülerliği ve aşkı ile birlikte dizinin izleneceği düşünülse de beklentiler gerçekleşmedi.

Darısı Başımıza final bölümü ne zaman?

Kanal yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre Darısı Başımıza final bölümü 1 Ağustos Çarşamba günü ekrana gelecek. Bu bölüm ile birlikte ekranlara veda edecek olan dizide son bölümün nasıl olacağı ve hikayenin nasıl bitirileceği de merak ediliyor.

Darısı Başımıza final fragmanı için tıklayın!

Fragman neler söylüyor?

Yayınlanan final fragmanında Öykü ve Ozan, Rüya ve Merter’in yakınlaşmaları dikkat çekiyor. Son sahnede karşı karşıya gelen Cem ve Ozan arasında nelerin konuşulacağı merak edilirken Cem Ozan’a “Az önce Öykü ile konuştum, bana her şeyi anlattı!” demesi de dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler