Ana SayfaKimdirSezer Koç Kimdir?

İlgili Postlar

Sezer Koç Kimdir?

“Son Yaz” dizisinin sevilen oyuncusu Sezer Koç kimdir? Sezer Koç kaç yaşında? Sezer Koç aslen nereli? Sezer Koç dizileri neler? Sezer Koç filmleri neler? Sezer Koç hangi burç? Sezer Koç hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Sezer Koç Kaç Yaşında? Sezer Koç Aslen Nereli? Sezer Koç Hangi Burç?

Sezer Koç, 16 Kasım 1981 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Sezer Koç, Akrep burcudur.

Sezer Koç Kimdir?

Sezer Koç eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa çocuk yaşlarda ilgi duymaya başlayan Sezer Koç, liseden sonra ilk olarak “Akademi 35Buçuk Oyunculuk Okulu”nda kamera önü oyunculuk dersleri almış ve ardından “Craft Atölye”de oyunculuk eğitimi alarak kendini geliştirmiştir. 2010 yılında Vahide Perçin’in yönettiği “Havhavlarla Hevhevler” adlı oyunla tiyatro sahnesine adım atan Sezer Koç, 2016 senesinde Can Yücel’in yönetmen koltuğunda oturduğu, FOX’ta yayınlanan “Familya” dizisindeki rolüyle de televizyon izleyicisinin beğenisini kazanmıştır. Sonrasın da Nefes nefese dizisinde Mihriban karakteriyle izleyici karşısına geçen Sezer Koç şimdilerde “Son Yaz” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Sezer Koç Dizileri

  • 2020 –  Son Yaz
  • 2018 – Nefes Nefese
  • 2016 – Familya
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler