Ana SayfaÜnlülerSezen Aksu'dan YouTube'ye özel yeni albüm!

İlgili Postlar

Sezen Aksu’dan YouTube’ye özel yeni albüm!

Sezen Aksu’dan yeni albüm müjdesi! Sezen Aksu, YouTube’ye özel bir albüm hazırlığında. Sevenleri, Sezen Aksu’nun ‘Demo’ albümü için heyecanlandı. Detaylar haberimizde…

Sezen Aksu Sandık Başında Gergin Anlar Yaşadı

Sezen Aksu’dan yeni albüm ‘Demo’

Müzik dünyasının usta ismi Sezen Aksu’dan yeni albüm müjdesi! Minik Serçe, geçmiş yıllarda başka sanatçılara verdiği şarkılarını bir araya getiriyor. Sezen Aksu, bu şarkılarla ‘Demo’ albümü adı altında sevenlerine kavuşacak.

Sezen Aksu kimdir?

YouTube’ye özel olacak

Müzik dünyasının Minik Serçe’si Sezen Aksu, önceden başka sanatçılara verdiği şarkılarını ‘Demo’ isimli albümü altında toplayıp hayranlarına sunacak. Aksu’nun albümü YouTube’ye özel olacak. Sadece, YouTube kanalında yayınlanacak.

Sezen Aksu’nun ‘Demo’ albümündeki şarkılar

Sezen Aksu’nun yeni albümü ‘Demo’da; Ahbap Çavuşlar, Aykırı Çiçek, Begonvil, Yol Bitti Çoktan, Her Şey Fani, Delidir, Aldatıldık gibi şarkıların ilk bestelendikleri versiyonlarını seslendirecek.

Sezen Aksu ‘Demo’yu tanıttı

Sezen Aksu, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalından yeni albümünün müjdesini şu sözler ile verdi: Demo bir şarkının ilk çalınmış ve söylenmiş, olgunlaşmamış ham halidir. Bir tür taslak hali diyebiliriz. Bazen de başka bir şarkıcıya ve düzenleme yapacak müzisyene, rehberlik yapması için hazırlanır.

Sezen Aksu’nun gergin anları

Sezen Aksu, geçtiğimiz günlerde sandık başında yaşadığı gerginlik ile gündeme gelmişti. 24 Haziran seçimlerinde oy kullanan Sezen Aksu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının çekim yapmasını istemeyince görevliler ve haberciler arasında gergin anlar yaşanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler