Ana SayfaÜnlülerSezen Aksu Tazminat Davası Açıyor!

İlgili Postlar

Sezen Aksu Tazminat Davası Açıyor!

Şarkılarıyla yediden yetmiş yediye herkesin gönlünde taht kuran Sezen Aksu tazminat davası açıyor. Geçtiğimiz senelerde artık daha geri planda kalacağını açıklayan Sezen Aksu, bunun üzerine sadece birkaç kez konser vermişti. Söz yazmaya devam eden ve yeni sanatçıları şarkılarını armağan ederek destekleyen ünlü sanatçı bu kez çok sinirlendi.

Şarkısını Armağan Etti

Sezen Aksu, en çok sevilen şarkılarından biri olan “Biliyorsun”u Gülay Eralp’e hediye etti. Senelerdir sahne alan Gülay Eralp, açık hava küçük salon konserleriyle yoğun bir ilgi görüyordu. Sezen Aksu’nun şarkılarını yorumlamayı çok seven şarkıcının düzenlediği “Sezen Gecesi”nden sonra, şarkılarını yorumlama tarzından etkilenen Sezen Aksu ise, Gülay’a destek verdi.

Sezen Aksu’dan YouTube’ye özel yeni albüm!

Sezen Hayranları “Demo”yu Çok Beğendi

Sezen Aksu uzun bir aradan sonra geçtiğimiz senenin sonlarına doğru yeni bir albüm yayınladı. “Demo” adını vererek yayınladığı albümde yer alan parçalar, Sezen Aksu’nun yeni şarkılarını sabırsızlıkla bekleyen dinleyicileri tarafından çok beğenildi. Albümün duygusal parçaları ise her zaman olduğu gibi yine yüreklere dokundu.

Sezen Aksu Tazminat Davası Açıyor!

Sezen Aksu, eserini izinsiz kullandıkları gerekçesiyle “Teknik Yapı Holding A.Ş. ile Teknik Yapı ve Teknik Yapılar Sanayi” şirketlerine dava açtı. Aksu’nun bir parçasını reklam amaçlı olarak kullanan şirketin haksız kazanç elde ettiğini söyledi. Şirket ise reklam için başka bir şirketle anlaştıklarını belirterek eğer izinsiz kullanım varsa bu durumun o şirketten kaynaklandığını belirterek haksız kazanç iddialarını reddetti.

Sezen Aksu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler