Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın Aşk Yaşadığı İddia Edilen Fransız DJ ile Videosu Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Aşk Yaşadığı İddia Edilen Fransız DJ ile Videosu Ortaya Çıktı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Fransız DJ Guido Senia ile fotoğrafları ortaya çıkan Şeyma Subaşı’nın şimdi de sevgilisiyle yan yana oldukları bir videosu ortaya çıktı.

Sosyal Medya Fenomeni Şeyma Subaşı “Itır Esen” İle İlgili Nasıl Bir Açıklama Yaptı?

9 yıldır ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz senenin sonunda ani bir kararla boşanan Şeyma Subaşı’nın Fransız DJ ile fotoğrafları çıkmıştı. Şeyma Subaşı, gittiği Phuket tatilinde aşk yaşadığı iddia edilen DJ ile görüntülendi.

Fransız DJ ile Videosu Ortaya Çıktı

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra çok sık tatile çıkan Şeyma Subaşı, şu sıralar Tayland’ın dünyaca ünlü adası Phuket’te tatil yapıyor. Subaşı’nın beraber olduğu iddia edilen Fransız DJ Guido Senia ile yan yana olduğu bir video ortaya çıktı.Videoda Şeyma Subaşı’nın, Senia ve arkadaş grubuyla eğlenceli anlar geçirdiği görülüyor.

Sahilde Görüntülenmişlerdi

Şeyma Subaşı ve Fransız DJ Guido Senia, çiftin boşanmasından kısa bir zaman sonra bir sahilde baş başa görüntülenmiş. Görüntülerde DJ’in tişörtünün Şeyma Subaşı’nın omzunda olması sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Her Şeyi Kadere Bırakalım”

Fransız DJ Guido Senia, sosyal medya üzerinden hayranlarından gelen “Şeyma ile ilgili sorulara cevap vermiyorsunuz, bir ilişkiniz var mı, yok mu” sorusuna cevap verdi. Fransız DJ, verdiği verdiği yanıtta, “Kim bilir! Hadi her şeyi kadere bırakalım” ifadesini kullandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler