Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'ndan Özlem Dolu Paylaşım

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ndan Özlem Dolu Paylaşım

Mısırlı sevgilisi Mohammed Al-Salousi’ye aşık olan Şeyma Şubaşı, bir süredir ailesiyle İstanbul’da vakit geçiriyor. Şubaşı, sevgilisinden ayrılınca aşkı duygusal bir yazıyla paylaştı. Şeyma Subaşı’ndan özlem dolu paylaşım geli. İşte o paylaşım;

Şeyma Subaşı: Türkiye’de yaşamayı düşünmüyorum

Bir ay sonra Miami’ye taşınacağını belirten Şeyma Subaşı, kızı Melissa’nın İstanbul’da okuyacağını ve bu nedenle her ay Miami-İstanbul arasında onu görmek için gidip geleceğini söyledi. Subashi, bu yıl Melissa’yı Miami’ye götüremeyeceğini ancak gelecek yıl götürebileceğini de sözlerine ekledi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Subaşı, sevgilisi Muhammed El Alsaloussi gittikleri her ülkede ev almak istediğini ve Türkiye’de yaşamayı düşünmediğini söyledi. Subaşı, Alsaloussi’nin İstanbul’u çok sevdiği için buradan ev alabileceklerini belirterek, Miami’den İstanbul’a geldiklerinde birlikte yaşayabileceklerini de belirtti.

Shima Subashi aşka geldi

Shima Subashi erkek arkadaşıyla Amerika Birleşik Devletleri’ne döndü. Ve spor anlarını sık sık sosyal paylaşım sitelerindeki sayfası aracılığıyla, takipçileriyle de sosyal paylaşım sitelerindeki sayfasında yayınlayan çok sevdiği fenomen Muhammed Alsaloussi’nin açık bir resmini yayınlamıştı.

Şeyma Subaşı’nın Varlık Listesini Meraktan Dolayı İfşaladı!

Şeyma Subaşı’ndan Özlem Dolu Paylaşım

Şubaşı sevgilisinden ayrılınca Alsaloussi ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Instagram hesabında 3,1 milyon takipçisi bulunan bu fenomen, takipçilerine sevgililerine evlenme teklif ettikleri gün çekilmiş bir fotoğraf ve duygu yüklü bir fotoğraf daha yükledi.

Gönderisine “İkiz alevi” notunu düşen Subaşı’nın paylaştığı yazıda, şu ifadeler yer aldı: “Her şey farklı hissettiriyor, farklı görünüyor ve farklı. Bağlantı o kadar güçlü ve yoğun ki seni korkutabilir bile…Ama onu görmezden gelemezsin. Onun etrafında canlanırsın ve deneyimlediğin tutku neredeyse deliliğin eşiğine gelene kadar kontrolden çıkar. Bu şimdiye kadar hissettiğin en yoğun şey… Şimdi farklı bir şekilde nefes alıyorsun ve içindeki her hücre yanıyor, ama bu yine de sana hiç bilmediğin bir tür huzur getiriyor. Tüm dünyan sarsıldı ve yine de evdesin…” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler