Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı 'nın Sevgilisi Milyarder Değil Dolandırıcı Çıktı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ‘nın Sevgilisi Milyarder Değil Dolandırıcı Çıktı!

Şeyma Subaşı ‘nın milyarder olduğu söylenilen sevgilisinin dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düşen haberin detayları haberimizin devamında….

Hediyelerin Hepsi Sahte Çıktı

Geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlenme teklifi almış ve düğün hazırlığına başlamıştı. Ardından sevgilisinde hamile olduğu ortaya çıkan Subaşı ardından bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Subaşı geçtiğimiz gün Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını kaldırarak ayrıldıkları haberlerini doğrulamış oldu.

Gelen haberlere göre, Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’na taktığı tektaş yüzük ve aldığı pahalı hediyelerin tamamının sahte olduğu iddia edildi. Kendisine edilen hediyelerin ve yapılan jestlerin sahte olduğunu öğrenen Şeyma Subaşı sevgilisinden ayrıldı.

Daha önce Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğu iddialarına Subaşı şu şekilde cevap vermişti; “Yazılanlar saçma. Babası, mirasından payına düşen parayı buna vermiş. Mohammed parayla oynamasını iyi biliyor. Adamı dolandırıcı yaptınız, nasıl bir şey bu! O çok akıllı, nereye yatırım yapacağını biliyor. Pasaport olayı da şöyle; Mohammed’in 7 tane soyadı var. Amerika’da yaşadığı için ‘Mohammed Alsaloussi’yi kullanıyor.”

Evlenmek için Acele Ettik

Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu iddia edilen fakat bunu yalanlayan Subaşı sonunda hamile olduğunu açıkladı. Subaşı konuya ilişkin açıklamayı şu cümlelerle sosyal medya hesabından yaptı; “Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım.”

Subaşı paylaşımını kısa bir süre sonra kaldırdı. Ünlü fenomen daha önce hakkında çıkan hamilelik haberleri ile ilgili “Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten” yorumunda bulunmuştu.

Şeyma Subaşı Plajda Görüntülendi!

Stresten Bebeğimi Kaybettim

Subaşı hamilelik haberinin ardından sosyal medya hesabından bebeğini düşürüdüğünü duyurdu. Subaşı şu ifadeleri kullandı; “Yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var.”

Gelecek İçin Heyecanlıyım

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından hamile olduğunu şu sözlerle duyurmuştu;  “Arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu” diyen Subaşı, “Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler