Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Paylaşımına Yorum Yağdı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Paylaşımına Yorum Yağdı

Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile iş insanı Mohammed Alsaloussi, ilişkilerine bir şans daha vermişti. Ünlü isim, son olarak Mısırlı sevgilisi

Ayrılığa Dayanamadılar

Geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını duyuran fenomen isim Şeyma Subaşı, “Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bir dargın bir barışık çiftin bu ayrılıkları da uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Subaşı’nın kızı Melisa’nın, Meedo ile Louvre Müzesi’nin önünde çekilen fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü. Wewontliemagnew’deki habere göre çift Paris’te lüks bir otelde beraber kalıyordu.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ve Ayça’yı Beğendi!

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı’ndan sosyal medyada dikkat çeken bir hamle geldi.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla’nın birlikte çekilmiş bir fotoğrafını beğendi.

Şeyma’nın bu hamlesi sonrası, “Eski eşini kıskanmıyor”, Şeyma bizi bu kez şaşırttı” ve “Medeniyet böyle bir şey” yorumları yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler