Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Mısırlı Sevgilisi ile Barıştı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Mısırlı Sevgilisi ile Barıştı!

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı sevgilisi ile yeniden barıştı. Subaşı’nın yüzüklü paylaşımı dikkatlerden kaçmadı. Son paylaşımında ise sevgililerin barıştığı ve birlikte yemek yedikleri görüldü.

Şeyma Subaşı ‘nın Sevgilisi Milyarder Değil Dolandırıcı Çıktı!

Barıştılar!

Subaşı yaşananlardan kısa bir süre sonra doğum gününde büyük bir çiçek buketiyle fotoğraf paylaşmıştı. Gönderisini “Love” notuyla paylaşması tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden olmuştu.

Sosyal medya fenomeni Subaşı’nın Mısırlı sevgilisi Alsaloussi ile tekrar barıştığı iddia edilirken Instagram hesabından bikinisi ile dans ettiği bir videosunu paylaşan Şeyma’nın, kameraya göstermek için çaba sarf ettiği parmağındaki tektaş dikkat çekmişti.

Sonra ise Subaşı ile Alsaloussi Ibiza’da arkadaşlarıyla teknede bir araya geldi. Arkadaşlarıyla yemek yedikleri masada birlikte oturdukları görüldü. Subaşı, kısa süre sonra bu paylaşımını kaldırdı.

Neler Olmuştu?

Subaşı yedi aydır birlikte olduğu ve düğün hazırlıklarına başladığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’den geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Kısa sürede evlenmeye karar verilmesinin hamile olduğu iddia edilen Subaşı öncesinde hamile olduğunu yalanlamış ardından kabul etmişti. Evliliklerini ertelediklerini duyuran Subaşı bir kaç gün sonra ise stresten bebeğini düşürdüğünü paylaşmıştı. Ayrılık iddialarına ise sessiz kalan Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmıştı.

Subaşı hakkında ortaya atılan bir diğer iddia ise sevgilisinin dolandırıcı çıkmasının ardından eski eşi Acun Ilıcalı’dan yardım istemiş. İddialara göre Subaşı Ilıcalı’ya “Bizi buradan aldır. Beni aldırmıyorsan da Melisa’yı aldır!” diyerek Ibiza’da yeni bir ev talep etmiş. Bu telefonun üzerine ise Acun Ilıcalı, kızı Melisa için eski eşi Şeyma Subaşı’na Ibiza’da lüks bir villa kiralamış.

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yeni evinden fotoğraflar paylaşmış ve “huzurlu” olduğunu söylemişti.

Hediyelerin Hepsi Sahte Çıktı

Geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlenme teklifi almış ve düğün hazırlığına başlamıştı. Ardından sevgilisinde hamile olduğu ortaya çıkan Subaşı ardından bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Subaşı geçtiğimiz gün Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını kaldırarak ayrıldıkları haberlerini doğrulamış oldu.

Gelen haberlere göre, Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’na taktığı tektaş yüzük ve aldığı pahalı hediyelerin tamamının sahte olduğu iddia edildi. Kendisine edilen hediyelerin ve yapılan jestlerin sahte olduğunu öğrenen Şeyma Subaşı sevgilisinden ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler