Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Jetine Kavuştu

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Jetine Kavuştu

Geçtiğimiz haftalarda Mısırlı sevgilisinin uçak kapattırması ile gündeme gelen Şeyma Subaşı özel jetine kavuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Şeyma Subaşı’dan Tatil Paylaşımları

Özel Jetinde Poz Verdi

Dubai’de tatil yapan çift, tatil dönüşünde özel jet ile yolculuk yaptı. Subaşı o anları  Instagram hesabından yayınladı. Uçağın içinde sevgilisinin sürprizi olan güllerle de karşılaşan Subaşı mutluluğunu dile getirdi. Çiçeklerle fotoğrafını yayınlayan Subaşı, Alsaloussi’ye olan aşkını “Seni seviyorum” sözleriyle dile getirdi.

seyma-subasi

Bana Deli Gibi Aşık

Kızı Melisa’yla Bali’de tatil yapan Subaşı, Alsaloussi’nin kendileri için özel jet kiralamak istediğini, ancak jet bulamayınca bir yolcu uçağını kapattığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Subaşı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bali’de bir adadan başka bir adaya geçecektik. O gün uçmamız lazımdı ama bütün uçak biletleri bitmiş. 6-8 kişilik uçaklar var ya, onlar bizim gideceğimiz adaya uçmuyormuş. Özel uçak da bulamayınca, sevgilim havayolları ile konuşarak bir yolcu uçağının tüm koltuklarını satın aldı.

Sanki biz başkalarının biletlerini almışız gibi algılanmış ama öyle değil. Meedo (Mohammed Alsaloussi) normalde uçuşlarda var olmayan bir uçuş koydurdu bizim için. Meedu, bu havayolu şirketiyle Amerika’da ortak iş yapıyor. Havayolunu arayıp olmayan bir uçuş koydurdu. Yani kimsenin biletini almadı ya da kimseye engel olmadı. Öyle olsaydı daha ucuza gelirdi.” Subaşı, sevgilisiyle büyük aşk yaşadıklarını da sözlerine ekledi: “Çok büyük, inanılmaz bir şey yaptı benim için. Bana deli gibi âşık. Ben de ona âşığım.”

Normalde Yorum Yapmam ama Seni Herkesten İyi Tanıyorum

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile birlikte Bali’de tatil yapan Şeyma Subaşı’nın tatili bitti ve dönüş için özel jet bulamayan Alsaloussi, Subaşı’na jest yaparak bir uçağın tüm biletlerini satın aldı. Bu durumu “Tüm uçağı bizim için rezerve etti” diyerek paylaşan Şeyma Subaşı’na tepki yağdı.

Alsaloussi tüm bu yaşananların ardından ilk kez yorum yaptı. Şeyma Subaşı’nın instagramda paylaştığı fotoğrafına “Normalde hiç yorum yapmam ama bu sefer seni herkesten daha iyi tanıdığımı söylemeliyim ve sen gerçekten tanıştığım en tatlı, en kibar, sevgi dolu insansın ve bu yüzden seni seviyorum. Bunu aşktan kör olduğum için söylemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü seninle sevildiğimi ve takdir edildiğimi hissediyorum. Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum.” şeklinde yorum yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler