Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'nin Festival Pozları

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi’nin Festival Pozları

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda uzun süredir aşk yaşadığı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası bir süre Türkiye’de kalan Subaşı, birkaç hafta önce Alsaloussi ile barıştı. İlişkilerini bir şan daha veren çift, ABD’nin Nevada Çölü’nde düzenlenen geleneksel Burning Man Festivali’ne gitti. Subaşı, festivaldeki keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi’nin festival pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Ayrılığa Dayanamadılar

Geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını duyuran fenomen isim Şeyma Subaşı, “Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bir dargın bir barışık çiftin bu ayrılıkları da uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Subaşı’nın kızı Melisa’nın, Meedo ile Louvre Müzesi’nin önünde çekilen fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü. Wewontliemagnew’deki habere göre çift Paris’te lüks bir otelde beraber kalıyordu.

Şeyma Subaşı Büyüyen Karnıyla Dikkat Çekti

Televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, daha önce evlilik teklifi aldığı Mısırlı sevgilisi Meedo ile yeniden barıştı. Barışma sonrası Türkiye’de tatil yapan ve tekne ile Ege koylarını gezen ikili soluğu şimdi de Mısır’da aldı.

Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile birlikteliğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan eden Şeyma Subaşı’nın 3 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafı gündem oldu.

Hakkında sık sık hamile olduğu yönünde iddialar ortaya atılan ve bu iddialar karşısında sessizliğini koruyan Şeyma Subaşı’nın büyüyen karnı dikkat çekti. Bikinili bir fotoğraf karesini paylaşan Subaşı’nın bir kez daha hamile olduğu iddia edildi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Saçlarını Değiştirdi

Ancak bir dargın bir barışık çiftin bu ayrılıkları da uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Aşkları dolu dizgin devam eden ikiliden Subaşı, geçtiğimiz haftalarda yeni imajını bir videoyla göstermişti.

Yeni saçlarını gösterdiği videoyla birlikte geçmiş yıllarda da katıldığı festivalden eski fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı’na, kısa sürede 40 bine yakın beğeni ve 200’den fazla yorum gelmişti.

Takipçileri, ünlü isme; “Kendini her şeyin en iyisine layık görüyor ve yaşıyor, helal olsun”, “En güzel yine sen olacağın için Meedo senden gözlerini alamayacak” ve “Cıvıl cıvıl olmuş, harika saçlar” gibi mesajlar yazmıştı.

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi’nin Festival Pozları

Burning Man Festivali’ne katılacağı için saçlarını rengarenk bir şekilde ördüren Subaşı; paylaşımına şu notu yazdı;

En sevdiğim şehirlerden biri olan güzel Miami’den merhaba. Çılgın saçlarımdan anlayabileceğiniz gibi, yine Burning Man’e gidiyorum. Bu, festivale beşinci kez katılışım olacak, ama bu sefer benim için daha özel çünkü Meedo’m ile birlikte gidiyoruz. Dürüst olmak gerekirse onun için daha heyecanlıyım. Hepsi gibi bu da bizim için de çok güzel bir deneyim olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler