Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Bebeğini Kaybetti!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Bebeğini Kaybetti!

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlilik teklifi alan Subaşı hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Subaşı bebeğini kaybetti. Detaylar haberimizin devamında…

Dolandırıcılık Haberlerinin Ardından Şeyma Subaşı ‘dan Flaş Hamle

Gelecek İçin Heyecanlıyım

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından hamile olduğunu şu sözlerle duyurmuştu;  “Arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu” diyen Subaşı, “Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım”

Stresten Bebeğimi Kaybettim

Subaşı hamilelik haberinin ardından sosyal medya hesabından bebeğini düşürüdüğünü duyurdu. Subaşı şu ifadeleri kullandı; “Yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var.”

Aile Olmak için Sabırsızlanıyorum

Nikah masasına oturmak için gün sayan Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin doğum gününü sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğrafla kutladı. Subaşı fotoğrafa şu notu ekledi;

“Senin ne kadar muhteşem bir insan olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez… Aile olmak için sabırsızlanıyorum. Harika bir koca ve baba olmanı izlemek için sabırsızlanıyorum. Birlikte paylaşacağımız gelecek için çok heyecanlıyım aşkım.”

Yorumları Kapattı

Şeyma Subaşı’nın evlilik sürecinde olduğu Mohammed Alsaloussi hakkında Mısırlı gazeteci Amer Fouad, ismini hiç duymadığını ve bu ülkede adından söz edilen bir iş adamı da olmadığını söyleyerek, Alsaloussi hakkında, “milyarder falan olamaz” yorumunda bulunmuştu.

Subaşı çıkan bu haberlerin ardından instagram gönderilerini yalnızca kendi takip ettiği kişilerin yorumlarına açtı. Subaşı’nın bu hamlesi dikkat çekti.

7 Tane Soyadı Var

Subaşı, “Yazılanlar saçma. Babası, mirasından payına düşen parayı buna vermiş. Mohammed parayla oynamasını iyi biliyor. Adamı dolandırıcı yaptınız, nasıl bir şey bu! O çok akıllı, nereye yatırım yapacağını biliyor. Pasaport olayı da şöyle; Mohammed’in 7 tane soyadı var. Amerika’da yaşadığı için ‘Mohammed Alsaloussi’yi kullanıyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler