Ana SayfaDedikoduSeyhan Soylu 'nun Ünlü Türkücü İçin İntihar Ettiği Ortaya Çıktı!...

İlgili Postlar

Seyhan Soylu ‘nun Ünlü Türkücü İçin İntihar Ettiği Ortaya Çıktı!…

Magazin dünyasının Sisi lakabı ile tanıdığı Seyhan Soylu, ‘Al Sana Haber’ adlı hazırlayıp sunduğu televizyon programında yine bomba bir itirafa imza attı. Ünlü Moderatör, yılların türkücüsüyle, imam nikahı kıydığını hatta Annesinin bu aşka destek olmaması üzerine intihar girişiminde bulunduğunu canlı canlı itiraf etti. Başarılı yorumcu hangi ünlüyle bu denli maceralı bir aşka imzasını attmıştı? İşte Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Seyhan Soylu: ” Gülşen Kesin Boşanıyor Çünkü…..”

Seyhan Soylu ‘nun Ünlü Türkücü İçin İntihar Ettiği Ortaya Çıktı!…

Son zamanlarda kadınlar hakkında söylediği ifadeler ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü türkücü devamlı magazin gündeminde yer almasıyla tanınıyor.

Tüm Magazin Onu Konuşuyor!…

Ünlü türkücünün Gülşen ile Hadise hakkında konuşmasından tutunda, şarkıcı Alişan’ dan kapora istemesi ve Hande Yener’ i tehdit etmesi günlerce konuşulmuştu. Şimdi ise ünlü sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu ile büyük bir aşk yaşadığı ortaya çıktı!

Sisi İtiraf Etti…

Önceki hafta ‘Al Sana Haber’ de ‘çıplaklık’ konu olduğunda yorumcu Bahar Candan bombanın pimini çekmiş ve Seyhan Soylu ile türkücü İzzet Yıldızhan ’ın bir dönem aşk yaşadıklarını canlı yayında ifşalamıştı. Ünlü Moderatör, bu ilişkiyi o an yalanlasada daha sonrasında ağzıyla itiraf etti.

Bahar Candan Kimdir?

İzzet Yıldızhan kimdir?

Ahu Tuğba Tek Tek Anlattı…

Önceki gün ünlü oyuncu Ahu Tuğba, Al Sana Haber’ e telefonla arayarak, ünlü çiftin aşklarının kimselerin bilmediği dönüm noktalarını anlatıverdi…

Ahu Tuğba kimdir?

“Sol Bileğinde İzi Var”

Ebru Polat’ ın, Yeşilçam yıldızına “Seyhan, İzzet Yıldızhan için intihar etmiş. Bu doğru mu?” şeklinde yönelttiği soruya, “Evet, hatta sol bileğinde izi olması lazım” dedi. Program yorumcularından Ebru Polat ve Nihat Doğan, dayanamayarak ünlü yorumcunun bileğini baktıklarında bir iz gördüklerini söylediler…

Ahu Tuğba: “Falçatayla Bileklerini Kesti!”

Nihat Doğan: “Vallahi var. Hem de 2 tane kesik var.” dediğinde Ahu Tuğba; “Falçatayla kesmiş. Ben şok oldum o gün bilekleri kanlar içinde görünce. Ben böyle bir ağlama böyle bir aşk görmedim. Ben böyle acı çeken bir kadın görmedim. Bileklerini bile bezle saramıyorduk. Bırakmıştı kendini. O zamanlar da Seyhan’ ın çok şöhretli olduğu zamanlar. Kimse yanına yaklaşamıyor. İzzet de o kadar şöhret değildi. Pavyonlarda şarkı söyleyen bir arkadaşımızdı. Annesi Emine Hanım Seyhan ile küstü. Ne olduysa bu olaylar ondan sonra oldu zaten.”

Seyhan Soylu: “İzzet’ le Ayrılma Sebebi Anlatılamaz Cinsten”

Seyhan Soylu: “Evet. Ayrılmamıza sebep annemdir. O tarihte annemi dinlemek zorunda kaldım. Annem çok güçlü bir siyasetçiydi. Rahmetli oldu. Ayrılma sebebini anlatırsam insan içine çıkamaz. Ama bahsetmek istemiyorum. O dönem ciddi psikolojik tedavi gördüm. Ve Ahu Tuğba çok yanımda oldu.” dedi.

Ebru Polat; “Bu süreçte İzzet yanında olmadı mı?”..

Seyhan Soylu; “Hayır. Çünkü annem onunla görüşürsem bana ağır cezalar verebilirdi.”

Nurcan Sabur ise “Sen dini inancın gereği imam nikahı kıymadan birlikte olmazsın” derken Seyhan Soylu “Ben hayatım boyunca Allah’ın indinde eşim olmadan kimseyle birlikte olmam” diyerek bir dönem İzzet Yıldızhan ile imam nikahlı olduklarını da açıklamış oldu.

“Ben Mafyadan Korkmam…”

Seyhan Soylu geçen hafta açıkladığı geçmişte yaşanan bu ilişkisi ile ilgili de tehditler aldığını söyleyerek “Araya giren aracılar, mafya vari tipler var. Beni kimse tehdit edemez bu konuyla ilgili. Aklınızı alırım hepinizin haberiniz olsun. Ben mafyadan korkmam. Bunu da herkes bilsin.” dedi.

İzzet Yıldızhan Seyhan Soylu
İzzet Yıldızhan Seyhan Soylu

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler