Ana SayfaDedikoduŞevval Sam: Harbiye'de Rekor Kırarım

İlgili Postlar

Şevval Sam: Harbiye’de Rekor Kırarım

Bir süredir yeni Karadeniz albümü üzerinde çalışmaya devam eden Şevval Sam “Harbiye’de rekor kırarım” dedi. Albümünü yakında dinleyicileriyle buluşturacak olan başarılı sanatçı bu sözlerle konserinde ipucunu verdi. İşte detaylar;

Şevval Sam: “Onunla Aynı Projede Yer Almam!”

Güzel oyuncu Şevval Sam, geçtiğimiz gece Bebek’te bir otelde dostlarıyla yemekteydi. Otel çıkışı gazetecilerin yönelttiği sorularını cevaplayan Şevval Sam, aşkı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği gerekçesiyle hapsi istenen ünlü oyuncu Ozan Güven ile ilgili önce konuşmak  istemedi, sonrasında da sessizliğini bozuverdi.

Şevval Sam kimdir?

Şevval Sam konu hakkında, “Kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde oynamam” ifadeleriyle tavrını ortaya koydu.

Şevval Sam, şiddetin ilkel insanların başvurduğu bir yöntem olduğunu, bunun da eğitim ve farkındalıkla önüne geçilebileceğinin altını çizerek, sinema ve dizilerdeki şiddet sahneleriyle ilgili olarak sinema ve dizilerde insan hikayelerinin anlatıldığını, insanların buna özenmesinin ise toplumun bir eğitim sorunu olduğunu dile getirdi.

Usta oyuncu Halit Ergenç, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u şiddet uyguladığı iddiasıyla 21 Ocak 2021 tarihinde mahkemeye çıkacak olan yakın dostu meslektaşı Ozan Güven ile ilgili yaptığı açıklamalar sebebiyle sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç,, “Ben Ozan’ı çok severim, çok uzun zamandır da tanırım. Adalet neyse yerini bulacak ama alnının akıyla çıkacak diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir karaktere sahip olduğunu hiç şahit olmadım hayatım boyunca. Mutlaka orada bir şey olmuştur bunu da adalet çözecektir” ifadeleriyle açıklaması, sosyal medyada gündem oluşturdu..

Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın 8 Mart Pozları Çok Beğenildi..

Usta Oyuncu Halit Ergenç, yapılan tepkiler sonrasında Instagram hesabından şu ifadeleri kullandı;

“Yargı süreci devam eden ve beni çok üzen bir konuyla ilgili, sadece bir temenni niyetiyle yaptığım açıklama, kendimi doğru ifade edemememden dolayı maksadını çok aştı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Şiddetin hiçbir türünün yanında olmam mümkün değil. Bilhassa son derece hassas olduğum kadına şiddet konusunda mağdur olmuş ve bu konuda mücadele eden herkesi hayal kırıklığına uğrattığımı anlıyorum. Hak veriyorum ve özür diliyorum.”

Şevval Sam: Harbiye’de Rekor Kırarım

“Uzun zamandır üzerine çalıştığımız Karadeniz albümünün çalışmaları devam ediyor. O yüzden tatile henüz çıkamadım. Albümde herhalde 12 şarkı olacak.” Sahneleri özlediğini de dile getiren Şevval Sam, “Umarım sahneler açılır, eski günlere döneriz. Hep birlikte halay çekip, horon tepemeyeceğiz ama yine de Harbiye Açıkhava Sahnesi çok özel bir yer. Orada özel bir akşam yapmak isterim. Hatta mesafe kuralı olmasa rekor bile kırabilirim. İnsanlar çok özlediler ve haklı olarak sıkıldılar” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler