Ana SayfaÜnlülerŞevval Şahin: Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor

İlgili Postlar

Şevval Şahin: Türkiye’de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor

Ünlü güzel Şevval Şahin den skandal sözler  2018 Türkiye güzeli seçilen model Şevval Şahin, “Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum” deyince tepki çekti. Çekimlerin depremden önce yapıldığı düşünülüyor.

Şevval Şahin
Şevval Şahin

Sansasyonel açıklamaları ile magazin gündeminin odağı haline gelen Şahin pes dedirttirdi!

Türkiye Güzeli Şevval Şahin Armağan Çağlayan’ın sunduğu YouTube de yayınlanan programda merak edilen sorulara yanıt verdi. Türkiye’deki hayatının yarışmadan sonra olduğunu söyleyen genç model Türkiye’yi hiç terk etmediğini belirti sadece pandemi döneminde kısa süreli gittiğini açıkladı.

Şevval Şahin’e ülkede mutlu olup olmadığı sorulunca ise “Mutluyum ama Türkiye’de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor.” dedi.

Yaptığı açıklamalarla takipçilerini kızdırdı “Miss nankör” diye adı çıktı!

Ailesinin hayatlarının bir kısmının bu ülkede bir kısmının Hollanda’da devam ettirdiğini söyledi ve “Kendimi onlar gibi bende bir yere ait hissetmiyorum” dedi. Şahin konuşmasının devamında ise “Bir yerde bütün bir yıl kalamıyorum ” ifadesinde bulundu.

İstanbul’da da kendini hep turist olarak hissettiğini belirten genç model “Burada gerçekten yaşamaya başladıktan sonra  Türkiye’ye özelliklede İstanbul’a  aşık oldum fakat kendimi bu ülkeye  ait hissetmiyorum” dedi. Devamında ise “Ben gidip gelme taraftarıyım. Buranın bi enerjisi olabilir fakat bazen üstümde olan ilgiden bazen  daralabiliyorum” dedi.

Daha öncede  birçok kez tepki çeken gaflara imza atan manken, bu  açıklamalarının ardından şimşekleri üzerine çekti 

Takipçileri  Şevval Şahin’in açıklamalarına yönelik “Mümkünse hiç gelmesin”, “Biz de ona bayılmıyoruz” gibi eleştirilerde bulundular.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler