Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Yardım Yaptığı Maddi Destekten Sonra Deprem Bölgesine Gitti!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Yardım Yaptığı Maddi Destekten Sonra Deprem Bölgesine Gitti!

6 Şubat’ta Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 ve Kahramanmaraş ili Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde iki depremin 11 ili etkilemisinin ardından Ahbap Derneği’nin kurucusu ve başkanı Haluk Levent, Acun Ilıcalı’nın da yardımda bulunduğunu ifade etti.

acun-ilicali-

Acun Ilıcalı’nın yardım sözlerini şu şekilde duyurmuştu:“Sevgili Acun Ilıcalı, bölgeye 100 tır su gönderiyor. Ayrıca 5 milyon TL’lik eşya desteği ve satın alacağımız konteynerlerin içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler.” dedi.

Ayrıca Acun Ilıcalı birçok kanaldan yapılan ortak canlı yayın üzerinden de kızları ve kendi adına 5 milyon ₺ yardımda bulundu.

Acun Ilıcalı ve Ekibi Yardımlarına Devam Ediyorlar

Bu yardımlarının ardından MasterChef’in yapımcısı olan Acun Ilıcalı’nın, MasterChef ekibi ve şef Mehmet Yalçınkaya ilk günlerden itibaren deprem bölgesine gidip depremzedelere yemek yapıp dağıtıyor.Bu konu hakkında Mehmet Yalçınkaya sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapıyor.

Geçtiğimiz haftada da yardım için depremzede bölgesinde bulunan Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya sahra mutfağında yemek yapmıştı. Son olarak Acun Ilıcalı MasterChef ekibini ve şef Mehmet Yalçınkaya’yı ziyarette bulundu.Mehmet şef son paylaşımlarında Acun Ilıcalı’nın ziyaretini paylaşıp, teşekkürlerini sundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler