Ana SayfaÜnlülerŞevval Şahin "Linç Yediğimde Üzülüyorum "

İlgili Postlar

Şevval Şahin “Linç Yediğimde Üzülüyorum “

Magazin gündeminde yaptıkları ile sık sık gündeme gelen 2018 birincisi Şevval Şahin hurriyet.com.tr’de Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu. Şahin özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Röportajın detayları haberimizin devamında…

Kendim Neysem Onu Yansıtıyorum

Miss Turkey gibi güzellik yarışmasında birinci olma ya da güzellik algısı çok eskiden bir efsaneydi. Günümüzde bu durum böyle devam etmiyor. Senin adının duyulmasında diğer Miss Turkey güzellerinden farklı ne oldu?

Bence kendim olarak seyircilerin ilgisini çekiyorum. Şu ana kadar paylaştığım şeylerde feyk hiçbir durum yok. Kendim neysem öyle yansıtıyorum. Bazı genç kızların hoşuna gidiyor. Stil olabilir, ilham olabilir, konuşma tarzım olabilir. Miss Turkey yarışmasında senelerdir herkes birinci oluyor. Bence ilgi çekecek bir şey olması lazım. O da senin kendini nasıl yansıttığın ile alakalı.

Kendini neye döndürmek istiyorsun? İçeriklerini daha kaliteli hale getirerek mi devam etmek istiyorsun yoksa farklı bir marja geçmek istiyor musun?

Ben akışa göre gidiyorum ama tabii ki fikirlerim var. Modelliğe devam etmek istiyorum. Ben modellik yaparken bunu sosyal medyaya nasıl yansıtabilirim ya da genç kızlara nasıl ilham olabilirim gibi durumları da düşünüyorum. Ben tam olarak influencer şeklinde tanınmıyorum. Ama bir kitleye ilham veriyorum kendimce. O yüzden onu ileri bir seviyeye taşımak istiyorum.

Tamamen Özgürüm

Evet, ciddi bir kitle var. Ama o kitlenin nasıl yaşadığını ya da duygusunu düşünüyor musun? Genç bir kız seni takip ederken o anda neler yaşayabildiği ile ilgili empati kurabiliyor musun? Mesela sen bir şehirde beach’te portakal suyunu içerken diğeri test çözüyor. Düşünüyor musun bu durumu?

Belki onu yapmak istiyor ve ona göre şu an çalışıyor. Bu demek değildir ki onlar da yapmayacak. Benden motive oluyorlar ve bunu daha çok yapmak istiyorlar.

Şevval Şahin’in Takipçilerini İkiye Bölen Bikinili Pozları…

Özgür müsün?

Tabii ki de. Tamamen özgürüm. Şu ana kadar ne yapmak istediysem yaptım. Kısıtlanma konusundan şunu diyebilirim. Mesela Miss Turkey’de bir unavının oluyor. Senin ona göre hareket etmen lazım.

Ama o hareketleri de sen mi belirliyorsun?

Hayır, Miss Turkey’de birinci olunca birtakım kurallar var. Biz bunu bilerek yarışmaya katılıyoruz. Bana göre çok normal kurallar ve dışına çıkmam. O yüzden hep özgür oldum ama kısıtlama durumunda bunu örnek verebilirim. 2018 bitti ama hala Miss Turkey unvanıyla anıldığım için yine buna göre hareket etmem lazım. Ama bu benim özgürlüğümden almıyor.

Miami’ye Gitmeyi Planlıyorum

Neler yapıyorsun?

Türkiye’ye geldim 1 aylığına. Ayın sonunda Miami’ye gitmeyi planlıyorum. Ondan önce burada evimle ilgileniyorum.

Kararlarını tek mi veriyorsun?

Erkek arkadaşımla beraber.

Senin benzerinde içerikler üretenleri takip eder misin? Bir de sanatçıların dünyasından daha çok influencer dünyasında kullanılan “cringe” var. Sen nasıl bakıyorsun bu duruma? En best benim mi diyorsun?

Hayır, en best ben değilim. Türkiye’de çok başarılı influencer’lar var. Ben, kendimi tam influencer olarak görmüyorum. O yüzden hiç kendime competition birini görmedim.

Linç Yediğime Üzülüyorum

Dünyada var mı?

Tabii ki kendime ilham aldığım kişiler var. Ama dediğim gibi hiç o kafaya girmedim. Kendi halimde, ne yapmak istiyorsam, nasıl ilerlemek istiyorsam öyleyim. Hepimiz ayrıyız; ben onlardan çok ayrıyım, onlar benden çok ayrı. Ben aynı keseye kendimi koymam.

Adın haberlerde çok sık duyuluyor. Neden Şevval Şahin’i konuşuyoruz?

Zaten çok iyi haberler olmaz ki. İyi haber de oluyor ama ne kadar kaos o kadar reyting.

Besleniyor musun bu durumdan? Hoşuna gidiyor mu?

Ben öyle bir durumu çok sevmiyorum. Bundan hoşlanan kişiler var ama bence bu insanlar çok egoist. Ben linç yediğimde üzülüyorum. Doğruyu söyleyeceğim. Hiç kafama takmıyorum ya da ben konuşulayım şeklinde bir kafa yapım yok. Eğer yanlış anlaşılma olduysa ortada üzülüyorum.

Hiç Pişmanlığım Yok

Geçmişinde hiç pişmanlığın var mı?

Hayır, her şey bu noktaya getirdi beni. Onu yaşamam lazımdı ki ben buradayım.

Görünenden daha iyi bir ilişki yaşıyorsun galiba.

Tabii bizim de zorluklarımız oluyor. Mükemmel bir çift değiliz ve o hiç realistik değil. Ama ikimiz de karşılıklı çok gerçekçi olduğumuz için seviyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler