Ana SayfaÜnlülerŞevval Şahin 'in Eski ve Yeni Sevgilisi Kavga Etti

İlgili Postlar

Şevval Şahin ‘in Eski ve Yeni Sevgilisi Kavga Etti

İki yıl boyunca iş insanı Yiğit Marcus Oral ile aşk yaşayan Şevval Şahin geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile yollarını ayırmıştı. Şahin’in yeni görüşmeye başladığı Kerem Kamışlı ile eski sevgilisi Yiğit Marcus Oral kavga etti. Kavganın detayları haberimizin devamında…

Olay Çıkardı!

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin ve iş insanı Yiğit Marcus Aral geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdıklarını duyurmuşlardı. Gelen iddialara göre Şahin yeni sevgilisi Kerem Kamışlı ile yemek yerken eski sevgilisi restorantı bastı. Aral’ın mekanda olay çıkartmasının ardından Kamışlı’yı sandalyesi ile birlikte denize attığı iddia edildi.

Kerem Kamışlı ise kendisini denize atan Marcus’a “Türkiye’nin vergisinin %10’unu ben veriyorum,Türkiye’ye giren uçakların yüzde 30’u bizim, sen benim kim olduğumu biliyor musun? Seni Türkiye’ye sokmam” dedi.

Yaşanan olayın hemen ardından ise Şevval Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral, sosyal medya hesabından ‘Ne kadar güzel bir akşam’ notu ile paylaşım yapması dikkat çekti.

Arkadaş Kalmaya Karar Verdik

Şevval Şahin sevgili ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ile duyurdu. Şahin; “Genelde asla böyle bir açıklama yapmam ancak ilişkimi çok açık bir şekilde yaşadım, bu yüzden bazı şeyleri açıklığa kavuşturma ihtiyacı hissediyorum. Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Sizden bu hassas dönemde her iki tarafa da saygı göstermenizi rica ediyorum.”

Dedikodulara Fırsat Vermek İstemiyorum

Yiğit Marcus Aral’da Şahin’in ardından şu açıklamayı yaptı; ‘Dedikodulara fırsat vermek istemiyorum’ diyen Aral, ‘Sevgili Şevval Şahin ile 1.5 sene süren birlikteliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Şevval’in kariyerini etkileyebileceğinden endişe ettiğim dedikodulara fırsat vermemek için aslında tamamen özel hayatımızla ilgili olan bu kararımızı kamuoyu ile de paylaşmak istedim. Şevval’in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mesleğinde uluslararası başarılara imza atarak beni ve tüm Türkiye vatandaşlarını gururlandırmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.’

Çok Sıkıldım

Şevval Şahin, zayıflığı hakkında yapılan eleştirilere isyan etti. Şevval Şahin zayıflığı hakkında gelen eleştirilere şu sözlerle yanıt verdi; “Hayır, size anormal geldiği için kilo almayacağım. Sizin saçma yorumlarınız ve mesajlarınızdan bir tık bıktım diyebilirim. Yorum silip, block etmekten (engellemek) de çok sıkıldım. Siz hangi kiloda mutluysanız öyle olun, başkalarının kilosuna karışmak ne? ”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler