Ana SayfaÜnlülerSevgilisi Gökhan Çıra ile Tatilde Olan Selin Ciğerci, Kusursuz Fiziğiyle Büyüledi!

İlgili Postlar

Sevgilisi Gökhan Çıra ile Tatilde Olan Selin Ciğerci, Kusursuz Fiziğiyle Büyüledi!

Şimdilerde, yeni şarkısı ‘Beş Karat’ın ulaştığı başarının hazzını yaşayan Selin Ciğerci, klip yorgunluğunu Çeşme’de atıyor. Futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile tatile çıkan Ciğerci, kusursuz fiziğiyle görenleri kendine hayran bıraktı. Selin Ciğerci’ye bir bakan, dönüp bir daha bakmaktan kendini alamadı. Detaylar haberimizde…

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci şarkıcı oldu! Yeni şarkısı ‘Beş Karat’

Selin Ciğerci ‘Beş Karat’ ile yakıp kavuruyor

Sosyal medya hesabından yaptığı sempatik, eğlenceli ve aşk dolu paylaşımları ile dikkat çeken Selin Ciğerci, kısa sürede sosyal medya fenomeni olmayı başarmıştı. Ciğerci, bu kimliğine bir yenisini daha ekledi ve şarkıcı oldu. Selin Ciğerci, ilk profesyonel deneyimini, geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan ‘Beş Karat’ şarkısı ile yaşadı. Klibi YouTube’de sadece saatler içinde izlenme rekorları kıran Selin Ciğerci, birkaç gün içerisinde 2 milyon izlenme oranını aştı. Selin Ciğerci, bu başarısı ile adım attığı yeni sektörde daha birçok başarıya imza attığını kanıtlamış oldu. Ünlü şarkıcının ‘Beş Karat’ şarkısı, şimdiden eğlence mekanlarının vazgeçilmezi oldu bile.

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci ve sevgilisi Gökhan Çıra’nın Çeşme kaçamağı

Birkaç gün içinde, müzik dünyasında iddialı bir isim olarak yer alacağını ispatlayan Selin Ciğerci, başarının tadını Çeşme’de çıkarıyor. Dün gerçekleşen 24 Haziran seçimlerinde oy kullandıktan sonra soluğu Çeşme’de alan Ciğerci, objektiflere yakalanmaktan kaçamadı.

[affiliate_news id=”58374″]

Kusursuz vücuduyla büyüledi

Selin Ciğerci, sevgilisi Gökhan Çıra ile birlikte Çeşme’de tatil yaparken görüntülendi. Plajda tatilin tadını çıkaran ünlü şarkıcının kendisinden habersiz çekilen fotoğrafları, olay yarattı. Selin Ciğerci’nin doğal halleri hayran bırakırken, kusursuz vücudu adeta büyüledi. Selin Ciğerci, yazın ilk mayolu pozları ile yakalandı.

İşte Selin Ciğerci’nin tatilde çekilen olay pozları…

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, Çeşme’de nefes kesiyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler