İlgili Postlar

Seven Ölsün Mü?

Voce music etiketi ve iş insanı Selçuk Sal Küçük, Jesi Albayrak prodüktörlüğünde ilk profesyonel teklisi olan “Seven Ölsün mü?” ile şarkıcı Gül Alper renkli dünyaya adım attı. Nasılmı? İşte Detayları…

Seven Ölsün Mü?

Genç müzisyen, çocukluk dönemlerinde müzik öğretmeni olmak istediğini ancak kısıtlı imkânlarından dolayı hayaline kavuşamadığını, müzik camiasına başka bir yoldan giriş yaptığını ifade etti. Sözü ve müziği sanatçı Murat Sağır imzası taşıyan  “Seven Ölsün mü” isimli parçanın aranjörlüğünü başarılı müzik adamı Mustafa Arapoğlu yaptı. Klip çalışması usta yönetmen İbrahim Bülbül tarafından organizasyonu yapılırken stüdyoda Gül Alper’ in yüksek performansı ile çekimler başarıyla tamamlandı.

“Projeyi Başarıya Taşıyacağız”

“Seven Ölsün mü” isimli şarkının güzel yorumcusu Gül Alper, prodüktörü Amerika’da yaşayan iş adamı Selçuk Sal Küçük ve Jesi Albayrak ile çok tartışılacak albüm dışında da bir anlaşma yapmaya hazırlanıyor. Başarılı iş adamı Selçuk Sal Küçük ve Jesi Albayrak “Gül Alper bizim ve VOCE musik için 4 yıllık bir proje bu projeyi başarıya taşımak için sanatçımızın özel hayatını da denetim altına almak için bir anlaşma yapacağız, avukatlarımız bunun üzerinde çalışıyor ilk kural 4 yıl proje süresince evlenmek yasak” dediler. Sanatçılarının özel hayatlarını denetim altında tutmak için çalışmaları başlatan Selçuk Sal Küçük ve Jesi Albayrak, bunu yapmazsak her projemiz yarım kalıyor vurgusunu yaptılar.

İşte Gül Alper Yorumuyla “Seven Ölsün mü” klibi;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler