Ana SayfaKültür ve SanatMüzik5 Şarkılık Projenin İlk Şarkısı “Bir Deli Mavi” Yayında!...

İlgili Postlar

5 Şarkılık Projenin İlk Şarkısı “Bir Deli Mavi” Yayında!…

Mobilya sektöründe bir yatak markasının temsilciliğini yapan sanatçı Ersan Erdoğu, besteci ve yorumcu kimliğiyle Türk Pop müziğine sıkı bir giriş yaptı. Başarılı şarkıcı “Umarım “Bir Deli Mavi” Kalbinize Çok İyi Gelir” diyor. İşte Detaylar…

5 Şarkılık Projenin İlk Şarkısı “Bir Deli Mavi” Yayında!…

Ticaret ve müziği birlikte yürüten sanatçı, geçen yıl yayınladığı “Yolcu” isimli şarkısı ile dinleyicilere merhaba demişti. Ardından çalışmalara devam eden Ersan Erdoğu, 2022’ ye 5 şarkılık bir proje ile giriş yaptı. Projenin tamamının aranjörlüğü ve prodüktörlüğü Orhan Sancak tarafından yürütülüyor…

İlk şarkı “Bir Deli Mavi”…

Projenin ilk şarkısı olan “Bir Deli Mavi” sizi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Müziği Ersan Erdoğu’ya ait olan “Bir Deli Mavi” adlı şarkının sözleri ise Ali Haydar Timisi imzası taşıyor. “Bir Deli Mavi” klibinde kızını kaybetmiş bir anne üzerinden zamanın hepimiz için bir gün tükeneceği ve sevdiklerimizle geçirdiğimiz her anın ne kadar kıymetli olduğu anlatılıyor.

Klip Tüm Sosyal Medya Platformlarında Yayında…

Klipteki çocuk oyuncuyu Ersan Erdoğu’ nun kızı İpek Erdoğu canlandırıyor. Anne karakterini ise tiyatro oyuncusu Özge Erdemir üstlendi. Ferit Çetinkaya yönetmenliğinde kısa film tadında çekilen klip tüm sosyal medya platformlarında yayında.

Projede yer alan diğer tüm eserlerin söz ve müziği Ersan Erdoğu tarafından hazırlandı. Bu anlamda hem besteci hem de yorumcu kimliği ile Türk pop müziğinde yeni bir renk olmayı hedefliyor. Edebi ve müzikal açıdan oldukça iddialı eserlerden oluşan proje önümüzdeki aylarda sırasıyla yayınlanacak.

“Umarım “Bir Deli Mavi” Kalbinize Çok İyi Gelir”

“Bir Deli Mavi” hakkında Ersan Erdoğu şçyle ifade ediyor; “Bir Deli Mavi” yüreğe dokunan, her insana tesir edecek çok özel bir şarkı. Herkesin sevdiklerine sıkıca tutunması gerektiğini hatırlatıyor. Zaman hepimiz için sonsuz bir kavram olmadığından kıymetini bilmemiz dileğiyle, geçmişiniz sevgiyle geleceğiniz umutla dolu olsun. Umarım “Bir Deli Mavi” kalbinize çok iyi gelir…”

İşte Ersan Erdoğu ‘dan “Bir Deli Mavi” …

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler