Ana SayfaDedikoduSevda Demirel'den Tuğba Altıntop Açıklaması

İlgili Postlar

Sevda Demirel’den Tuğba Altıntop Açıklaması

45 yaşındaki iki çocuk annesi Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde köpek saldırısına uğradığını ve yüzüne dikiş atıldığını açıklamıştı. Yaşanan olay üzerine köpeğiyle Nişantaşı’nda görüntülenen Sevda Demirel, Altıntop’un başına gelenlerle ilgili konuştu. Sevda Demirel’den Tuğba Altıntop açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Yüzünden Yaralandı

1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen, bir süredir kariyerine müzik alanında devam eden eski manken Tuğba Altıntop, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla gittiği Şile’de bir köpeğin saldırısına uğradığını açıklamıştı. Saldırıda yüzünden yaralanan Altıntop’a dikiş atılması gerekmişti.

“Büyük Geçmiş Olsun”

Altıntop’un yakın arkadaşlarından Simge Tertemiz, sosyal medyada yaptığı paylaşıma, “İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken… Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun” notunu yazmıştı.

“Köpeğimi Rekorlar Kitabına Sokacağım”

‘Yağmur’ adlı yeni single şarkısı ile beğeni toplayan Sevda Demirel, bu olayın üzerine önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.

Köpeği Shila ile kameralara gülümseyen Demirel, basın mensuplarıyla konuşarak; “Köpeğimin ansiklopedilerde ömür değeri 13 ila 15 yıl arasında gözüküyor ama maşallah 15’i devirdik. Özel bakımla en uzun yaşayan bu cins köpek benim olacak ve kızım Shila’yi rekorlar kitabına sokacağım” dedi.

Yeni klibinden elde edilen gelirin tamamen hayvanların yararına kullanılacağını söyleyen Demirel, “Ben şarkının geliri ile sokak hayvanlarına mama alacağım. Şarkıdan maddi bir beklentim yok” açıklamasını yaptı.

Sevda Demirel’den Tuğba Altıntop Açıklaması

Ülke olarak ‘hayvan hakları bakımından ileri gittiğimizi’, fakat ‘kafa olarak geri kaldığımızı’ söyleyen Sevda Demirel, önceki gün canını sıkan bir mevzudan bahsetti.

İsim vermeden, “Eğer haksızsam da o kişiden özür dileyeceğim” diyerek, köpek saldırısına maruz kaldığını sosyal medyadan yayınlayan Tuğba Altıntop’u kast eden Sevda Demirel, şu ifadeleri kullandı:

Hiçbir köpek yüze saldırmaz. Köpekleri kızdırmaz, onlara bağırmazsanız da size saldırmaları imkansızdır. Bunu her hayvansever bilir. Bence o hanımefendi ya bir hemcinsinden ya da yakın arkadaşından şiddet görmüş, bunu da hayvanların üzerine atıyor.

“İnsanlar belli olayları gizlemek için bu yollara baş vurur, ‘ayağım kaydı’ ya da ‘tabelayı göremedim’ derler; ama burada bir köpeğe suç atmak çok yanlış. Bu hayvanlara karşı şiddeti normalleştirir” diyen Demirel, “Ben hayvanlar adına konuşuyorum, hiçbir köpek kolay kolay sahibine saldırmaz, saldırsa da yüzüne saldırmaz, ya eline ya ayağına saldırır” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler