Ana SayfaDizilerKızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen’in Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti’nde Settar Tanrıöğen’in Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

Yaşadığı rahatsızlık sonrasında diziye devam etmeme kararı alan Settar Tanrıöğen’in yerine gelecek isim belli oldu. İşte diziye dahil olan o oyuncu…

Kızılcık Şerbeti’nin en çok dikkat çeken karakterlerinden birisini canlandıran Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirmişti. 2 ameliyat olan ve taburcu kararı alınmasına rağmen yeniden tedaviye alınan Settar Tanrıöğen’in rahatsızlıkları nedeniyle diziye devam etmeme kararı aldığı öğrenildi. Dizide Abdullah karakterini canlandıran ve ana karakterlerden birisi olan Settar Tanrıöğen’in diziden ayrılacak olması nedeniyle yapım ekibi yeni isim arayışlarını tamamladı.

Settar Tanrıöğen kimdir?

Settar Tanrıöğen’in Yerine Ahmet Mümtaz Taylan Geliyor!

Dizide covid geçirdiği belirtilerek ekranlardan uzak tutulan Settar Tanrıöğen’in diziden ayrılmasının ardından hikaye kaldığı yerden Ahmet Mümtaz Taylan ile devam edecek. Yapılan açıklamalara göre Ahmet Mümtaz Taylan diziye 53. bölüm itibariyle dahil olacak.

Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen’in Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!
Kızılcık Şerbeti’nde Settar Tanrıöğen’in Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

Konuyla ilgili açıklama ise Show TV’den geldi. Oyuncunun yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuncu ve diziyi sevenler büyük üzüntü yaşarken oyuncunun sağlığının iyi olması teselli verdi. Show TV’nin açıklamasında ise  “Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir. Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız. Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır…” denildi.

Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?

Bundan sonraki süreçte usta ismin yerine başka bir usta isim geçecek olsa da değişimin dizi izleyenleri tarafından ne kadar kabul edileceği de önümüzdeki günlerde belli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler