Ana SayfaDizilerO Ses Çocuklar Sadece Türkiye'de Ceza Aldı

İlgili Postlar

O Ses Çocuklar Sadece Türkiye’de Ceza Aldı

Türkiye’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının çocuklar için olan versiyonunun sadece Türkiye’de ceza aldığı ortaya çıktı.

[irp]

Geçtiğimiz akşam bant yayını ile ekranlara gelen O Ses Türkiye’de konu ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, RTÜK tarafından verilen cezanın çok yanlış olduğunu dile getirirken,cezayı öğrendikten sonra büyük bir şaşkınlık yaşadığını da söyledi.

“Yayını Canlı Yayınlanıyor Sanmışlar”

O Ses Çocuklar için ceza haberini aldıktan sonra yetkililerle görüşme yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı, yapılan görüşmede cezanın gerekçesinin açık bir şekilde dile getirildiğini söyledi. Ilıca gece geç saatlerde yayınlanan programın canlı olarak yayınlandığının sanıldığı ve bu nedenle ceza kesildiğini öğrendiğini belirtti. Acun Ilıcalı programın banttan olduğunu ifade etse de bu durumun böylesine farklı bir şekilde gündeme gelmesi ve programın canlı yayınlanıyor sanılarak ceza alması tüm Türkiye’de büyük bir gündem yarattı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar sonrasında sosyal medyanın gündeminde de O Ses Çocuklar’ın aldığı ceza yer aldı.

Dün gece ortaya çıkan bu durum aynı zamanda O Ses Türkiye sahnesinde de farklı anların yaşanmasına neden oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler