Ana SayfaDizilerCanlı bomba alarmı!

İlgili Postlar

Canlı bomba alarmı!

Kanal D’nin beğenilen dizisi İsimsizler’de dün akşam heyecan ve aksiyon dolu bölümü ile izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. Ekrana gelen her bölümünde nefesleri kesen İsimsizler’in dün akşam ekranlara gelen bölümün de nefesler tutuldu! İsimsizler’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde canlı bomba alarmı veridi! İsimsizler dizisi hakkında merak edilenlere ve dün akşam yaşananlara haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Kahramanlar, şehir terörünü engellemek için…

Dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümüyle binlerce insanı ekranları başına kilitleyen İsimsizler dizisinde: İsimsiz kahramanlar, bu kez şehrin orta yerinde düşmanlarla burun buruna geldiler. İsimsizler’de canlı bomba alarmı! Canlı bomba alarmının verildiği dakikalarda Fatih ve ekibi masum vatandaşlara zarar gelmeden bu büyük terörü büyük zorluklara rağmen engellediler. Nefeslerin tutulduğu o anlarda Handan (Hande Soral), masumiyetini Fatih (Uğur Güneş) ‘e ispatlamaya çalıştı. Terör kampından kaçmayı başaran Damla ailesine kavuştu.

İsimsizler Dizisinin Konusu

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

İsimsizler dizisinin künyesi ise şöyle;

Yönetmen: Volkan Kocatürk

Yapımcı: Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici

Yapım: Barakuda Film – Es Film

Senaryo: Mustafa Burak Doğu, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil, Hale Çalap

Müzik: Yıldıray Gürgen

Her Cumartesi

Ekrana gelen her bölümünde nefesleri kesen İsimsizler’in dün akşam ekranlara gelen bölümün de nefesler tutuldu, gelecek bölümde İsimsizler dizisinde neler yaşanacağı ise merak konusu. Kanal D’nin beğenilen dizisi İsimsizler her Cumartesi saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler