Ana SayfaYaşamSağlıkSertleşme sorunu tedavisi ve penis protezi ameliyatı

İlgili Postlar

Sertleşme sorunu tedavisi ve penis protezi ameliyatı

Sertleşme sorunu pek çok erkekte meydana gelebilen bir sorun olarak karşımıza çıkar. Bu sorunun sebebi ise kişiden kişiye değişiklik gösterir. Cinsel ilişki esansında erkekler de meydana gelen sertleşmeme sorunu hem kadınları hem de erkekleri rahatsız eden bir durumdur. Sertleşme sorunu tedavisi pek çok farklı şekilde gerçekleşebilir. İlk olarak sertleşmeme sorunun ne olduğu ortaya çıkarılmalı, daha sonrasın da ise bu sorunun nasıl tedavi edileceği araştırılmalıdır. Sertleşme sorunu ciddi bir durum teşkil ettiği için uzman kişilere başvurarak tedavisinin en doğru şekilde yapılmasını sağlamak mümkün olur.

Prostat gibi hastalıkları olan erkeklerde sertleşme sorunu çok sık yaşanır. Bu sorunun tedavisi için ilk olarak prostat sorununa çare bulmak gerekir. Prostat sorunu ortadan kaldırıldığı zaman sertleşme durumu da aynı şekilde ortaya çıkmış olur. Sertleşme sorununun sebepleri ve tedavisi aşağıda belirtilmiştir.

 Sertleşme sorunu tedavisi nelerdir?

Sertleşme sorunu tedavisinde son yıllarda en çok kullanılan yöntem Eswt sok dalga tedavisi olmaktadır. Ameliyat şeklinde gerçekleşmeyen bir yöntem olduğu için kolay bir uygulamaya sahiptir. Bu işlem esnasında lokal anestezi yeterli olur. Yüzde 80 ila 95 arasında bir başarı yüzdesine sahip olması da tercih edilme oranını arttırmaya başlamıştır. Bu işlem sayesinde ağrısız ve kısa süre içerisinde sertleşme sorununu ortadan kaldırmak mümkün olur. Fakat bu işlemi uzman kişilere yaptırmazsanız çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalma durumunuz söz konusu olur. Ameliyatsız bir şekilde gerçekleşen bu işlemin herhangi bir yan etkisi de bulunmadığı için sorunsuz bir süreç geçirmeniz konusunda faydalı bir işlem olacaktır. Tek seans ile çözüleileceği gibi bazı kişiler de bu süreç uzun sürebilir.

 Penis protezi ameliyatı nedir?

Penis protezi son zamanlar da gündeme gelen ameliyat çeşitlerinden biri olmuştur. Bu ameliyatı doğru bir şekilde ve sorunsuz olacak şekilde geçirebilmek adına uzman hekimler ve kliniklerden yardım almak faydalı olacaktır. Sertleşme sorunu yaşayan kişilere en çok uygulanan yöntemlerden biri penis protezidir. El ayak protezi olduğu gibi penislerin de protezi mevcut olmaktadır. Bu protez sayesinde son derece kısa bir süre içerisinde penis sertleşmeme sorunundan kurtulmak mümkün olur. Her yaşta kişi için uygun olması da tercih edilme oranı ciddi bir şekilde arttırmayı sağlar. Aynı zaman da kompleks bir ameliyat olmamasından dolayı tedirginlik ile yaklaşılacak bir durum söz konusu değildir. Ağrı ya da sızı gibi durumlar da söz konusu olmadığından dolayı hemen gündelik hayata dönülebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler