Ana SayfaYaşamSağlıkPenil protez nedir ve mutluluk çubuğu

İlgili Postlar

Penil protez nedir ve mutluluk çubuğu

Mutluluk çubuğu olarak da bilinen penil protez nedir? Erkeklerin cinsel ilişki sırasında güçlü bir ereksiyona sahip olmalarını sağlamak için doğrudan erektil dokuya yani penise yerleştirilen sentetik bir protezdir. Penil protezin tüm bileşenleri derinin altında bulunur ve yabancılar tarafından görülmez.

Operasyon sırasında her penil protez hastaya özel olarak seçilir. FDA onaylı iki penis protezi türü vardır. Her iki cihaz da iktidarsızlık tedavisi için çeşitli avantajlar sunmaktadır. Penil protez teknolojisi, güvenilir ve uzun ömürlü bir yarar sağlamak için son 30 yılda klinik testlerden geçirilerek geliştirilmiştir.

 Mutluluk Çubuğu Çalışma Prensibi

İki tür Mutluluk çubuğu implantı vardır: yarı sert, bükülebilir ve şişirilebilir modeller. Yarı sert çubuk İmplantları, penisin ereksiyon odalarına implante edilen iki esnek çubuktan oluşur. İlişki sırasında bükülerek kullanılır. Bu tip implant ile penis her zaman yarı serttir ve erekte edilmesi için bükülmesi gerekir. Ana avantajı, kullanımının çok kolay olmasıdır. Ayrıca her zaman bir mayo veya iç çamaşırında büyük bir penis etkisi yaratmasıdır.

Şişirilebilir Mutluluk çubuğu implantlar hidrolik prensip ile çalışır. Penisin ereksiyon odalarına yerleştirilen iki adet balon çubuk, skrotumda bulunan bir el pompası ile şişirilerek sertleştirilir. Penis erekte olmadığında sıvıyı tekrar depolayan bir hazneye göndererek söndürmek mümkündür. Protezler, rezervuardan balon silindirlere sıvıyı göndermek için pompaya birkaç kez basılarak şişirilir. Pompa daha sonra sıvıyı depolama tankına geri döndürmek için de kullanılır.

 Mutluluk Çubuğu İdrar Yapımını veya Orgazmı Etkiler Mi?

Penis implantı silindirlerinin giriş yerinden ayrı olduğu için implantın idrara çıkma üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Bir erkek uzun süre erektil disfonksiyona sahip olduğunda, penis küçülür. Egzersiz yapmayı bırakan ve kasları küçülen bir halterci gibi. Mutluluk çubuğu sayesinde zamanla, boyut olarak büyüyecek ve orijinal durumuna geri dönecektir. Bir erkeğin implantasyondan sonra sertleşmesi çok doğaldır. Penis implantı, nasıl hissettiğinizi veya orgazm olma yeteneğinizi etkilemez. İmplant cihazlar, bundan sonra çalışmayan erektil penis dokusunun yerini kalıcı olarak alır.

 Cihaz Ne Zaman Kullanılabilir?

Doktorunuz, ameliyattan iki hafta sonraki takip randevunuzda size implantı nasıl kullanacağınızı öğretecektir. Her gün belirli bir süre boyunca nasıl şişireceğiniz konusunda fizyoterapi talimatları alacaksınız. Bu aşamada yüzde 100 etkili hissetmeyebilirsiniz, ancak fizik tedaviye ne kadar erken başlarsanız, nihai işleviniz ve boyutunuz o kadar iyi olur.

Unutulmamalıdır ki operasyon sonrası ereksiyon antrenmanları ile ne kadar çabuk iyileşilirse, sekse o kadar çabuk devam edilebilir. Mutluluk çubuğu ameliyatı sonrası cinsel aktiviteye dönmek için ortalama süre dört ile altı haftadır. Bu sürenin sonunda “penil protez nedir” sorusunun yanıtı hayal ettiğiniz cinsel gücün simgesi olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler