Ana SayfaDedikoduSertab Erener için CHP'li Başkan: “Terbiyesiz, Herkes Haddini Bilecek!”

İlgili Postlar

Sertab Erener için CHP’li Başkan: “Terbiyesiz, Herkes Haddini Bilecek!”

Sertab Erener için CHP’li başkan Çatalca konserindeki hareketinden dolayı tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener için CHP’li başkan Özcan Işıklar sosyal medya üzerinden Erener’e hakaret etti. Geçtiğimiz gün Çatalca Belediyesinin düzenlediği konserde sahne alan Erener; Belediye başkanını kovması nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından çok eleştirildi.

Çatalca Belediyesi’nin bu yıl 18’ncisi düzenlediği Erguvan Festivalinde geçtiğimiz pazar gecesi Sertab Erener sahne almıştı. Sahne önündeki protokol bölümünün geniş olmasına ve seyircilerin geride kalmasına sinirlenen Erener; önce bu duruma tepkisini gösterdi, sonrasında da sahnede açıklama yapan Çatalca’nın CHP’li Belediye Başkanı Cem Kara’yı kovmuştu. Erener’in bu tavrına Silivri’nin CHP’li Belediye Başkanı Özcan Işıklar tepkisini gösterdi.

Başkan Işıklar: “Yaptığı tam bir terbiyesizlik! Ben olsam sahneden indirirdim!”

Konserde, Erener’den sonra sahneye çıkan Çatalca Belediye Başkanı Kara, konseri izlemeye gelen vatandaşları, sahneden uzak durmaları konusunda uyarıp “Benim sayemde buradasınız” şeklinde bir açıklama yapınca, Sertab Erener tarafından kibarca sahneden kovuldu. Silivri Belediye Başkanı Işıklar ise sosyal medya üzerinden Erener’in yaptığı davranışa hakaret etti. Başkan Işıklar: “Yaptığı terbiyesizliktir. Ben olsam sahneden indirirdim.” dedi.

Herkes Haddini Bilecek! Yok Öyle Terbiyesizlik!

Başkan Işıklar, Çatalca Belediyesi Başkanına ve belediyenin konuyla ilgili Facebook’tan yaptığı paylaşımın altına yorum yaparak destek verdi.

Başkan Işıklar; benzer bir durumun Silivri Belediyesinde Mustafa Sandal konserinde de olduğunu dile getirerek; Sandal, mikrofonu elinden alınarak sahneden indirildi, “herkes haddini bilecek! Yok öyle terbiyesizlik!” Şeklinde yorum yaptı.

[irp]

Sertab Erener beğenmiyorsa o düzeni, gelmesin!

Başkan Işıklar yorumunda; “Sertab Hanım şunu unutmuş herhalde oraya onu parasını ödeyip çağıran Çatalca Belediyesi’dir. Belediyenin koyduğu düzene uyarak sahne almak mecburiyetindedir. Beğenmiyorsa o düzeni gelmez, Sertab Erener’in yaptığı tam bir terbiyesizliktir. Onu sahneden indirmeyen sahnenin ve onun parasını ödeyen Belediye Başkanı’nın nezaketinden olduğunu unutmayın. Bundan sonra seçilmiş Belediye Başkanı’na üstelik onun parasını ödeyen kurumun şartlarına uymayan o sanatçıyı bakın bakalım hangi kurum parasını ödeyip de onu saygısızlığına katlanır. Cem nezaketli davranmış bu hareketi benim belediyemde yapsaydı onu o sahneden indirirdim.” Şeklinde açıklama yaptı.

Sertap Erener kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler