Ana SayfaÜnlülerSertab Erener Gülben Ergen'e Vapur Hikayesini Anlattı

İlgili Postlar

Sertab Erener Gülben Ergen’e Vapur Hikayesini Anlattı

Geçtiğimiz günlerde vapurda şarkı söylemesi ile gündeme gelen Sertab Erener, olayın öncesini anlattı.

Gülben Ergen’in evinde konuk eden Sertab Erener, Gülben Ergen ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda Sertab Erener özellikle vapur hikayesini tüm açıklığıyla anlatırken Sertab Erener’in açıklamaları dikkat çekti.

“Sıkılganım!”

Hayatta çok sıkılgan bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Erener, vapur projesinin de böylelikle ortaya çıktığını söyledi. Özellikle yurtdışında sokak müzisyenlerinin çok daha önemsendiğini ve Türkiye’deki sokak müzisyenlerine yönelik bir şeyler yapmak istediğini söyleyen Erener, şehir hatlarında müzisyenlere izin verildiğini öğrendikten sonra onlara destek vermek istediğini söyledi. Vapurda performans sergilemek adına gerekli girişimleri yaptıklarını söyleyen Sertab Erener, şarkı söyleyebilmek adına para dahi ödediğini söyledi.

Prova Yapmadık

Erener, vapurdaki müzisyenler ile daha önce görüşmediklerini ve prova yapmadıklarını belirtti. Sanatçı her şeyin daha önceden planlama olsa da performansın tamamen anlık olarak gerçekleştiğini vurguladı. Vapur performansının farklı noktalara çekildiğini söyleyen Erener, o gün herkesin mutlu bir şekilde vapurdan ayrıldığını ve müzisyenler için de iyi bir para toplandığını söyledi.

Bu etkinliğin kendisi için çok heyecan verici olduğunu da söyleyen Erener, vatandaşların tepkilerini görmenin kendisi için çok farklı bir duygu olduğunu belirtti. Toplum olarak bu tip şeylere alışkın olunmasa da etkinliklerin bir araya gelmek adına çok önemli olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı yaptığı bu açıklama ile büyük spekülasyon yaratan olayı da aktarmış oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler