Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses'in kardeşinden olay yaratacak itiraf!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in kardeşinden olay yaratacak itiraf!

İmğarator İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı’dan olay yaratacak itiraflar geldi. Geçmişte Serkan Kaya’yı sert bir dille eleştiren Tatlı, bunun bir oyun olduğunu ve ağabeyi İbrahim Tatlıses’in talimatı ile yaptığını itiraf etti. İşte detaylar…

Müzik dünyasında İmparator olarak anılan usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı, olay yaratacak itiraflarda bulundu. Geçtiğimiz yıl Serkan Kaya’ya sert eleştirilerde bulunan Hüseyin Tatlı, bu olayı ağabeyi İbrahim Tatlıses’in talimatı ile yaptığını ve bunun bir oyun olduğunu açıkladı.

İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı, geçen yıl Nisan ayında kendini arabesk müziğin son imparatoru olarak ilan eden Serkan Kaya ile ilgili eleştirilerde bulunmuştu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar isimli magazin programına konuk olarak katılmış ve ağabeyi İbrahim Tatlıses’in arabeskin imparatoru olduğunu ifade etmiş, kendini son imparator ilan eden Sekan Kaya’ya da “Haddini bil!” demişti.

Hüseyin Tatlı, olayın üzerinden bir yıl geçmesinin ardından bomba gibi bir itirafta bulundu. Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli programa konuk olarak katılan Tatlı, Serkan Kaya ile ilgili yaptığı sert açıklamayı ağebeyi İbrahim Tatlıses’in direktifiyle yaptığını ve bu sayede de  Serkan Kaya’yı parlattıklarını itiraf etti.

Hüseyin Tatlı, “Ben Serkan Kaya’yla ne zaman küstüm ki, barışayım? Benden bir şey istendi, ben de onu yaptım. Çatıda yani Tatlıses Kebap’ta oturuyordum. Abim beni çağırdı. Kendisine laf atan Serkan Kaya ile imparator polemiğine girmemi istedi. Ben de üst kata çıkıp onun aleyhine röportaj verdim. Böylece Serkan Kaya’yı uçurduk, onun reklamını yaptık. Abim ve yapımcısı Polat Yağcı’nın ricasıyla bunu yaptım. Bu işin arkasında başkaları da var ama ben bu kadarını söylüyorum.” diye konuştu.

Hüseyin Tatlı, geçen yıl Serkan Kaya için şunları söylemişti: “İbrahim Tatlıses’in bugün ki yokluğunda kendini imparator gibi gösteren bazı arkadaşlarımız, hatta arkadaşımız var. Maşallah öyle bir gaza gelmiş ki ‘İbrahim Tatlıses benim alnımdan öpmeli’ deme haddine sahip değilsin! Sanat dünyasının imparatoru  İbrahim Tatlıses’tir! İkincisi yok! Sen koca imparator İbrahim Talıses hakkında mesnetsiz kibirli konuşursan bende sana buradan aynen cevap veririm!

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler