Ana SayfaKimdirSerra Karaçam Kimdir?

İlgili Postlar

Serra Karaçam Kimdir?

“Medya Müfettişi” programının sunucusu Serra Karaçam kimdir? Serra Karaçam kaç yaşında? Serra Karaçam aslen nereli? Serra Karaçam hangi burç? Serra Karaçam hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Serra Karaçam Kaç Yaşında? Serra Karaçam Aslen Nereli? Serra Karaçam Hangi Burç?

Serra Karaçam 16 Mart 1983 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Serra Karaçam, Balık burcudur.

Serra Karaçam Kimdir?

Serra Karaçam eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ve Siyaset Bilimleri Bölümü”nü kazanan Serra Karaçam, okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Ardından 2003 senesinde TGRT ekranlarında dış muhabir olarak ekran karşısına geçen Serra Karaçam, mesleğinde kendini ilerletmiş ve büyük bir başarı elde etmiştir.

Daha sonrasında 2005 senesinde Amerika’ya giden Serra Karaçam, “İHA” haber adına, Amerika’da haber sunmuştur. 2007 senesinde Türkiye’ye dönen Serra Karaçam o dönem yeni kurulan kanal 24 ekranlarında sabah haberlerini sunmuştur. 2009 senesinde TRT2 ekranlarında TRT1 ekranlarında süren gündem haberleri üzerine bir fortmat hazırlayan Serra Karaçam, “Medya Müfettişini” sunmaya başlamıştır.

Bu dönemde “Aktüel” dergisinde siyasi içerik yazarı olarak çalışmaya başlayan Serra Karaçam, 2011 senesinde ” Al Jazeera Network”ün Türkiye üzerinden siyasi haberler paylaşmak için açtığı sitede görev almıştır. 2013 senesinde “Ekonomi Gazetesi”nde “Nabız” adını verdiğini köşe yazılarını yayınlamıştır.

2015 senesinde Los Angelas’a taşınmaya karar veren Serra Karaçam, oradan “Ekonomi Gazetesi”ndeki yazarlığına devam etmiştir. 2016 senesinde Kudüs’te haber programı sunan Serra Karaçam, 2017 senesinde “Bilimevi Basın Yayın A.Ş”de editöryel direktör olarak görev almıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler